Hesabım
    FX Komedisi ‘Breeders’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Müjdeli haber, ikinci sezon finalinden hemen sonra geldi..

    Breeders, FX'ten üçüncü sezon onayı almayı başardı. Martin Freeman ve Daisy Haggard'ın başrollerini paylaştığı komedi dizisinin ikinci sezonu 17 Mayıs'ta tamamlandı. 3. sezon yıl arası verilmeden 2022'de yayınlanacak. Dizinin baş yapımcısı ve ortak yaratıcısı Simon Blackwell, “Üç sezonumuz olduğu için çok mutluyum. Birlikte çalışmanın harika olduğu bir ekiple bu diziyi yapmak zevk ve ayrıcalık. Ne kadar muhteşem ve parlak olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    "Breeders", çocuklarınız için mutlu bir şekilde öleceğiniz, ancak çoğu zaman onları da öldürmek isteyeceğiniz ebeveyn paradoksunu anlatıyor. İkinci sezonda, Luke (Alex Eastwood) 13 yaşında ve Ava (Eve Prenelle) 10 yaşında ve bu durum Paul (Freeman) ve Ally (Haggard) için yepyeni ebeveynlik zorlukları getirecek. Sezonda ayrıca, Joanna Bacon, Alun Armstrong ve Stella Gonet rol alıyor.

    FX Entertainment'ın orijinal programlamadan sorumlu yöneticisi Nick Grad; "İki sezon boyunca Paul'le Ally'i izledik ve çocuklar bir aile olarak büyüyor. Aile için bazen güven verici, bazen de endişe verici yollar görüyoruz. Martin Freeman ve Daisy Haggard, kusurlu ama özverili ebeveynler olarak harikalar ve Simon BlackwellChris Addison ve yaratıcı ekibin ve oyuncu kadrosunun geri kalanıyla birlikte diziyi üçüncü bir sezon için geri getirdiklerinden dolayı memnunuz. Bu ailenin yolculuğunda bir sonraki aşama için bizimle birlikteler.” dedi.

    "Breeders", Blackwell, Freeman ve Chris Addison tarafından yaratıldı. Her üç yönetici de Richard Allen-Turner, Rob Aslett, David Martin, Jon Thoday, Toby Welch ve Michael Wiggs'le birlikte diziyi yürütüyor. Ben Palmer ortak yapımcı olarak projede yer alırken, Blackwell showrunnerlık görevini üstleniyor. Serinin yapımcılığını Avalon, FX Productions ve Sky Originals ortaklaşa üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top