Hesabım
    Bilim-Kurgu Dizisi ‘Debris’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    NBC, bekleneni veremeyen diziye iptal kararı verdi

    Bilim-kurgu dizisi "Debris", NBC tarafından bir sezon sonunda iptal edildi. Haber, 24 Mayıs'ta yayınlanan ilk sezon finalinden kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Dizide, tahrip olmuş bir uzay aracının enkazı Batı Yarımküre boyunca dağıldığında, parçaların fizik kanunlarını karıştırıp hayatları değiştirdiği çok geçmeden ortaya çıkar ve yaşananlar, dizinin odak noktasını oluşturur.

    Farklı kıtalardan ve farklı zihniyetlerden iki ajan (Jonathan Tucker, Riann Steele), insanlığın cevaplarına tam olarak hazır olmadığı enkazı kurtarmak için birlikte çalışmakla görevlendirilir. Dizide ayrıca, Norbert Leo Butz ve Scroobius Pip rol aldı. J.H. Wyman diziyi yarattı ve Frequency Films aracılığıyla baş yapımcı ve showrunner olarak görev yaptı.

    Jason Hoffs, Jeff Vlaming ve Samantha Corbin-Miller da diğer baş yapımcılar olarak hizmet verdi. Dizi, Universal Television'la birlikte Legendary Television tarafından çekildi. “Debris”, reytinglerde harika bir başlangıç ​​yapamadı ve hiçbir zaman izleyicisini bulamadı. Seri ortalaması, 18-49 yetişkinler arasında derecelendirmede 0.7 puan alabildi ve bölüm başına 5 milyonun altında izleyiciye ulaşabildi.

    Zoey’s Extraordinary Playlist”, “Good Girls” ve “Manifest”, yeni sezonlarıyla alakalı NBC'den haber bekleyen yapımlar. Yeni sezon için onay alan diziler ise “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med”, “Chicago P.D.”, “Kenan”, “Law & Order: Organized Crime”, “Law & Order: SVU”, “Mr. Mayor”, “New Amsterdam”, “Transplant” ve “Young Rock” oldu. Bu arada, "This Is Us"ın altıncı sezonuyla sona ereceği duyurulmuştu, "Brooklyn Nine-Nine"ın ise bu yaz sekizinci sezonuyla sona ereceği bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top