Hesabım
    Netflix Dizisi 'Luis Miguel', Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Biyografik diziden hayranlarına müjde geldi!

    İkinci sezon finali öncesinde, “Luis Miguel: La Serie”, Netflix'ten üçüncü (ve son) bir sezon yayınlanmak üzere onayı aldı. MGM ve Meksikalı girişimciler Miguel Alemán Magnani ve Antonio Cue arasındaki ortak girişim olan müzikal biyografik dizi, son derece özel, uluslararası ödüller kazanan sanatçı hakkında resmi olarak yetkilendirilmiş tek dizi unvanını taşıyor.

    İkinci sezonda, geri dönen başrol oyuncusu Diego Boneta, Grammy ve Latin Grammy ödüllü Porto Riko doğumlu Meksikalı şarkıcı Luis Miguel'i canlandırıyor. Gösteride ayrıca, Macarena Achaga; ‘Luismi’nin kızı Michelle Salas rolünde, Fernando Guallar; Mauricio Ambrosi rolünde, Pablo Cruz Guerrero; Patricio Robles rolünde, Juan Ignacio Cane; José Pérez rolünde, Teresa Ruiz; Azucena rolünde, Valery Sais; genç Michelle rolünde ve Axel Llunas; onun küçük kardeşi rolünde yer alıyor.

    Dizi, bir çocuk yıldız olarak gelişen kariyerinin başlangıcından son zamanlarına kadar, Miguel'in ailesini, profesyonel yaşamını ve kamusal kişiliğini dengelemek için karşılaştığı zorlukları derinlemesine araştırıyor. Sezon 3'ün oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar henüz onaylanmadı. “Luis Miguel: La Serie”nin ikinci sezonunun yönetmenliğini Humberto Hinojosa ve Adrian Grunberg yaparken, senaryolarını Daniel Krauze, Ana Sofia Clerici, Anton Goenechea, Diego Ayala, Karin Valecillos ve Paulina Barros yazdı.

    Mark Burnett, Carla González Vargas, Pablo Cruz ve Boneta dizinin yönetici yapımcıları. 18 Nisan'da Netflix'te dünya prömiyerini yapan dizi, toplam sekiz saatlik bölümlerden oluşuyordu. İkinci sezonun diğer yıldızları arasında Sergio Basteri, Camila Sodi, Cesar Bordon, Juan Pablo Zurita. “Luis Miguel: La Serie” ilk olarak 2018'de Netflix tarafından Latin Amerika ve İspanya'da dağıtıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top