Hesabım
    Atiye'nin Üçüncü Sezonundan Fragman ve Tarih!

    Atiye, son bir sezon için geri dönüyor..

    Netflix’in çok sevilen ve yeni sezonu heyecanla beklenen yerli dizisi “Atiye”nin üçüncü sezonundan fragman ve tarih duyurusu geldi. Atiye’nin Göbeklitepe’de başlayan macerası ve sırlar dolu yolculuğu Kapadokya ve Mardin gibi tarihe rehberlik eden bölgelerin ardından yine Göbeklitepe’de son bulacak. "Soyunun izlerini takip eden Atiye, bizi Göbeklitepe’nin sırrına götürecek ve bu sır, dünyanın geleceğini belirleyecek..."

    Onur Güvenatam’ın yarattığı dizinin yapımcılığını Pelin Ekinci Kaya üstlenirken, Atasay Koç ve Cansu Çoban senaryoyu ortaklaşa kaleme aldılar. Atiye'nin üçüncü ve son sezonunda yönetmen koltuğunu ise Burcu Alptekin ve Gökhan Tiryaki paylaşıyor. Atiye, 3. ve final sezonuyla 17 Haziran 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

    Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan CanovaMeral Çetinkaya gibi önemli isimler yer alıyor. Bu isimlere son sezonda Selma ErgeçSenan Kara ve Lara Tonka gibi yeni isimler dahil oldu ve final sezonunda diziye renk katacaklar

    Netflix'in yayınladığı final sezonu konusu ise şöyle; "Bugüne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır. Sekiz yıldır kızlarına ulaşmaya çalışan Atiye ve Erhan yıllar sonra onun izini bulurlar. Karanlık güçler korkunç planları için Aden'den faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye ise, hem onu hem de dünyayı kurtarmak zorundadır. Kızlarının rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklardır."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top