Hesabım
    Atiye'nin İlk Sezonunda Neler Olmuştu?

    İkinci sezonu izlemeden önce ilk sezonu hatırlayalım

    Netflix'in yerli orijinal dizileri arasından en sevilen ve en çok izlenenlerinden biri olan Atiye, ikinci sezonuyla Netflix Türkiye'de ve tüm dünyada yayına girdi. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrollerini üstlendiği dizinin yeni sezonunda, geçtiğimiz sezonda yaşananları kimsenin hatırlamadığını ve Atiye'nin tek başına herkesi uyandırmaya çalıştığını görüyoruz. Atiye'yi yeni sezonda çok daha zorlu bir mücadele bekliyor olacak.

    Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından uyarlanan Atiye dizisi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin mistik yolculuğunu işliyor. İkinci sezonu gelen dizinin ilk sezonunda neler yaşandığını hatırlatmak için bir özet video yayınlandı. İlk sezonda, Atiye'nin soyundan gelen kadınların kuşaktan kuşağa aktardığı bir güç olduğunu keşfetmiştik. Genç kadın da bu gücü keşfetmiş ama tam olarak ne olduğunu anlamak için yola çıkmıştı. Bu yolculuk sonunda geçmişin kapıları aralanmış ve geçmişle gelecek birbirine karışmıştı..

    Yeni sezon olaylar yaşanmamaış gibi, Göbeklitepe var olmamış gibi ve ilk sezon hayatını kaybeden karakterler ölmemiş gibi karşımıza çıkacak ve izleyicilerin zihinleri de karmaşık ama etkileyici bir yolculuğa çıkaracak. Beren Saat ve Mehmet Günsür dışında dizinin oyuncu kadrosunda Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaTim SeyfiCivan CanovaHazal Türesan ve Meral Çetinkaya bulunuyor.

    10 eylül 2020 tarihinde ikinci sezon prömiyerini yaptı ve sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. Dizinin üçüncü sezon onayı aldığını ve kadroya Selma Ergeç'in katıldığını hatırlatalım. İkinci sezonu izlemeden önce ilk sezon özeti akılda kalan sorulara da cevap veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top