Hesabım
    ‘Mosquito Coast’, Apple'dan İkinci Sezon Onayı Aldı

    Haber, ilk sezon finalinden bir gün önce geldi.

    Apple, son günlerin en çok konuşulan yapımlarından olan Mosquito Coast'a bir dönüş yolculuğu rezervasyonu yapıyor. Teknoloji devinin Apple TV+ yayın hizmeti, Justin Theroux ve Melissa George'un başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezonunu onayladı. Yenileme, dizinin 4 Haziran'daki ilk sezon finalinden bir gün önce gelmiş oldu.

    Apple Programlama Başkanı Matt Cherniss, "Mosquito Coast, yalnızca adrenalinle dolu aksiyon ve macerasıyla değil, aynı zamanda ilgi çekici aile hikayesi ve büyüleyici performanslar nedeniyle tüm dünyadaki izleyicilerin hayal gücünü ele geçirdi. Fox ailesini ve izleyicilerin heyecanlı yolculuğu deneyimlemeye devam etmesini ikinci sezonda da görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    Paul Theroux'nun (Başrol Justin Theroux'nun amcası) romanından uyarlanan dizi, ailesini derinden etkileyen bir şekilde, aniden kendilerini hükümetten kaçarken buldukları Meksika'ya giden “radikal idealist” ve mucit Allie Fox'un (Justin Theroux) yaşadıklarına odaklanıyor. Melissa George, Allie'nin karısı Margot'u oynuyor; Logan Polish ve Gabriel Bateman iki çocuklarını oynuyor. Kimberly EliseJames LeGros ve ofeli da diğer önemli rollerdeki isimler. Kitap daha önce Harrison Ford'un oynadığı 1986 yapımı uzun metrajlı bir filme uyarlanmıştı.

    Dizi eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ama izleyiciler diziyi en çok konuşulanlar arasına yerleştirdi. Neil Cross (Luther) romanı uyarladı ve baş yapımcı Paul Theroux, Justin Theroux, Rupert Wyatt, Edward L. McDonnell, Veritas Entertainment Group'tan Alan Gasmer, Peter Jaysen ve Bob Bookman'la birlikte yapımcılık görevini üstlendi. Cross ve Tom Bissell seriyi geliştirdi, Fremantle ise stüdyo olarak hizmet veriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top