Hesabım
    Armie Hammer, ‘The Godfather’ Temalı Dizinin Kadrosundan Ayrıldı

    Hammer, basına yansıyan mesajlarından sonra bir projeden daha ayrıldı..

    Armie Hammer, “The Godfather”ın yapımının perde arkası hikayesini anlatan Paramount Plus dizisi “The Offer”da artık yer almıyor. Aralık ayı başlarında, 1972'de “The Godfather”ın yapımcılığını üstlenen Al Ruddy rolüyle oyuncu kadrosuna liderlik etmek üzere Hammer'ın eklendiği duyurulmuştu. 10 bölümlük dizi, Ruddy'nin ikonik film üzerindeki çalışma deneyimini ayrıntılarıyla anlatacak.

    Yeni bir başrol oyuncusu arayışı başladı. Hammer ve Paramount için Reps, şimdilik herhangi bir yorum yapmadı. Hammer'ın gösteriden çıkış haberi, Hammer tarafından yazıldığı iddia edilen bir dizi doğrulanmamış Instagram mesajının internete sızdırılmasının ardından ve bu sebeple Jennifer Lopez'in karşısında oynayacağı romantik komedi “Shotgun Wedding”den ayrıldıktan haftalar sonra gelmiş oldu. Ortaya çıkan mesajlar cannibalism de dahil olmak üzere sansürsüz cinsel fantezilerden oluşuyordu.

    Hammer, daha önce tartışmayla ilgili bir açıklama yaptı ve iddialara yanıt vermeyeceğini söyleyerek, mesajların sosyal medyadan kendisine yönelik vahşi ve sahte çevrimiçi saldırılar olduğunu belirtti. Paramount Plus ve Viacom işbirliğinde yer alan diğer önemli diziler arasında Oscar ödüllü Taylor Sheridan'ın casus draması “Lioness” ve müzik belgesel dizisi “Behind the Music”de var.

    Michael Tolkin, Ruddy, Nikki Toscano ve Leslie Grief'le birlikte yönetici yapımcılığını üstlendiği “The Offer”ı yazıyor ve yönetiyor. Paramount Television Studios prodüksiyonu üstlenecek. Yeniden markalaşması ve BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ve Paramount Pictures arşivinden gelecek daha fazla içeriğin eklenmesiyle Paramount Plus, abonelere yaklaşık 30.000 bölüm ve film sunacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top