Hesabım
    Jameela Jamil, Disney'in ‘She-Hulk’ Serisinin Kadrosunda

    Jamil, dizide başrollerden bini canlandıracak

    Frazer Harrison/Getty Images

    Jameela Jamil, Disney Plus'taki "She-Hulk" dizisinde rol alacak ve başrollerden birini üstlenecek. Dizi, Bruce Banner'dan kan nakli aldıktan sonra Hulk güçlerini devralan Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters'a (Tatiana Maslany) odaklanıyor. Bununla birlikte, Bruce'un aksine, Jennifer, dışarı çıktığında kişiliğinin, zekasının ve duygusal kontrolünün çoğunu elinde tutabiliyor.

    Jamil'in, inanılmaz bir güce sahip olan ve She-Hulk'a sık sık rakip olan bir Marvel süpervizörü Titania'yı oynayacağı tahmin ediliyor. Jamil, Maslany ile birlikte adı daha önce duyurulan oyuncular Renée Elise GoldsberryGinger Gonzaga ve Tim Roth'a katılıyor. Mark Ruffalo ise, dizide Bruce Banner rolünü yeniden canlandıracak.

    Jamil, en çok Amerikalı izleyiciler tarafından ve eleştirmenlerce beğenilen NBC komedisi “The Good Place”te oynadığı rolle tanınıyor. Dizinin dört sezonluk çalışması boyunca rol aldı. Ayrıca, şu anda TBS yarışma programı “The Misery Index”e ev sahipliği yapıyor ve HBO Max yarışma dizisi “Legendary”de jüri üyesi olarak görev yapıyor.

    Kat Coiro, “She-Hulk”ta yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Dizinin pilot bölümünü ve ek bölümlerini yönetecek. Jessica Gao dizinin baş yazarı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. “She-Hulk”, Disney Plus'taki birkaç Marvel Sinematik Evren dizisinden biri. “WandaVision”, “The Falcon and The Winter Soldier” ve en son “Loki” zaten piyasaya sürüldü. Gelecek programdaki diğer diziler arasında “Secret Invasion”, “Moon Knight”, “Ms. Marvel” ve “Hawkeye” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top