Hesabım
    Aile Şirketi'nden Üçüncü Sezon Müjdesi!

    beIN CONNECT, Aile Şirketi'nin üçüncü sezonunu duyurdu

    Digitürk'ün içerik platformu beIN CONNECT’in sevilen komedi dizisi Aile Şirketi, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Aile Şirketi’nin ilk sezonu 2020 yılının ağustos ayında izleyici ile buluşmuş ve en çok izlenen içeriklerin arasında yerini almayı başarmıştı. Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can SipahiCihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan’ın yer aldığı dizi, üçüncü sezon onayı aldı.

    Yeni sezonun resmi özetine göre; "Hai-Tur kurucu ortaklarından Harun Boz büyük umutlarla kurduğu Hai Tur’dan kapı dışarı edilmiştir. Bu süreçte beklenmedik bir şekilde yanında sadece muhasebe müdürü Şenol Bey kalmıştır. 'Yaşanan oldukça duygusal vedanın ardından Harun Boz ve Hai-Tur’un yolları bir daha kesişmemek üzere ayrılmıştır' cümlesi beklenen son olsa da, beklenmedik hamlelerin insanı Harun Boz için her şey daha yeni başlamaktadır."

    Aile Şirketi, aksiyon ve entrikaların yanı sıra komik ve romantik hikâyesiyle de izleyenlerle buluşacak. Harun artık bir aşk adamı mı, yoksa bir iş insanı mı olduğunun kararını verecek. Bir tarafta Bade diğer tarafta koskoca bir turizm imparatorluğu… Duygular mı para mı? Bütün şirket bu zor sorunun cevabını arayacak.

    Koray Şahin’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman’ın birlikte kaleme aldığı yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi’nin bölümleri 20'şer dakikadan oluşuyor ve üçüncü sezon çalışmaları resmen başlamış oldu. Daha önce yayınlanan ve toplam 26 bölümden oluşan ilk iki sezonun tamamı an itibarıyla beIN CONNECT’te yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top