Hesabım
    Sarah Jessica Parker'dan Yeni "Sex and the City" Paylaşımı

    Parker, ekibin ilk fotosunu paylaştı

    HBO Max'in yaklaşmakta olan yeni Sex and the City dizisinin yıldızları, And Just Like That…  adlı yeni seriden ilk fotoğraf için poz verdi. HBO'da 1998'den 2004'e kadar süren orijinal dizi boyunca, birincil oyuncu kadrosu Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) ve Samantha'dan (Kim Cattrall) oluşuyordu. Ancak, Cattrall ve Parker arasındaki anlaşmazlık, Cattrall'ın yeni serinin bir parçası olmamasını sağladı.

    Yazar Candace Bushnell'in 1997'deki aynı adlı romanından uyarlanan Sex and the City'nin gelişi, izleyicilere o zamana kadar büyük ölçüde duyulmamış olan, yaratıcı bir TV şovu getirdi. Tam da bu nedenle beğeni toplayan dizi, New York'ta hayatın iniş çıkışlarını ele alan dört bekar kadını takip ediyordu. Hem itici güç olmayı, hem de eğlendirmeyi amaçlayan Sex and the City, Girls, Broad City ve hatta en son Betty gibi kadın liderliğindeki diğer popüler dizilerin önünü açmaya da yardımcı oldu. 

    And Just Like That…'in çekimleri bu yaz New York'ta başlayacak ve hayranlar Carrie ve arkadaşlarının dönüşünü görmek için son derece hevesli. Samantha'nın yokluğu bazı hayranlar için hala bir tartışma konusu olsa da karakterlerin hayatındaki yeni hikayeler için işler şimdiden şekilleniyor. Fragman ve hatta yapımdan görüntüler için henüz çok erken ama Sarah Jessica Parker, Carrie, Miranda ve Charlotte'un bir araya geldiği ilk anın fotoğrafını resmi Instagram hesabından paylaştı. Üç yıldız tekrar bir araya geldikleri için mutlu görünüyorlar ve pozu, ilk birkaç bölümün okuma provasını yaptıktan sonra verdiler. 

    Şu anda, dizinin konusuyla ilgili net bir resmi bilgi yok. Bilinen şey ise dizinin kadınların hayatını takip etmeye devam edeceği ve Covid-19'un hikayede önemli bir rol oynayacağı. Dizi ve filmlerde gençlik yıllarını izlediğimiz karakterler, şimdi 50'li yaşlarındalar. Hayata bakışları, yaşantıları ve elbette arkadaşlıkları farklı bir noktada duruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top