Hesabım
    'Manifest', NBC Tarafından Üç Sezonun Ardından İptal Edildi

    Dizi, üçüncü sezon finalinden günler sonra iptal edildi

    NBC, üç sezonun ardından bilim-kurgu dizisi "Manifest"i iptal etti. Haber, doğaüstü dramanın Netflix'te yayınlanmasıyla geldi ve şu anda yayıncının ilk 10 listesinde (ABD) 1 numarada yer alıyor. Ancak, kaynaklar dizinin başka bir yerde yeni bir platform ya da kanal bulmayı umduğunu söylüyor. Tek kameralı dizi, özellikle üç ek bölümün gösterildiği ilk sezonunda genel olarak olumlu eleştiriler ve yüksek reytingler elde etmişti.

    Warner Bros. Television ve Universal Television tarafından çekilen “Manifest”, Jeff Rake tarafından yaratıldı ve başlangıçta altı sezonluk bir planla yazıldı. Seri, Eylül 2018'de gösterime girdi ve beş yıl boyunca öldüğü varsayıldıktan sonra aniden ortaya çıkan bir ticari uçağın mürettebatını ve yolcularını takip ediyor. Yolcular topluma yeniden entegre olduklarında, aile üyelerinin ve arkadaşlarının eskisi gibi olmadığını keşfederler ve aynı zamanda “çağrılar” olarak da bilinen, geleceğe ilişkin vizyonları deneyimlemeye başladıkları için de farklıdırlar.

    “Manifest”in oyuncu kadrosunda Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen KaurMatt Long ve Holly Taylor yer alıyor. Yinelenen oyuncular arasında Alfredo Narciso, Victoria Cartagena, Adriane Lenox, Daniel Sunjata, Francesca Faridany, Shirley Rumierk, Elizabeth Marvel, Maryann Plunkett, Ellen Tamaki, Garrett Wareing ve daha fazlası yer alıyor.

    “Manifest”in yürütücü yapımcılığını Jeff Rake'le birlikte Robert Zemeckis, Jack Rapke, Jacqueline Levine, David Frankel, Joe Chappelle ve Len Goldstein üstleniyor. Dizinin yapımcılığını Cathy Frank, Laura Putney, Margaret Easley, Harvey Waldman ve Marta Gené Camps üstleniyor. Dizinin, şu an yayınlanan toplam 42 bölümü bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top