Hesabım
    Assassin’s Creed Dizisi İçin Aranan Senarist Bulundu

    Netflix, diziyi yazacak ismi açıkladı

    Netflix, "Assassin's Creed" canlı aksiyon dizisini yazması için Jeb Stuart'ı senarist olarak görevlendirdi, Serinin ilk olarak ekim ayında, Netflix ve Ubisoft arasında çok satan video oyunu serisine dayalı içerik geliştirme anlaşmasının bir parçası olarak hazırlandığı duyuruldu. Anlaşma, canlı aksiyon, animasyon ve anime serilerini içeriyor. Ubisoft Film & Television'dan Jason Altman ve Danielle Kreinik yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor.

    "Assassin's Creed" ilk olarak 2007'de piyasaya çıktı ve serideki çeşitli oyunların 155 milyondan fazla kopyası satılarak anında bir hit haline dönüştü. Açık dünya oyunları, Pieces of Eden adlı güçlü eserlerin izini sürmek için geçmişin farklı dönemlerindeki Assassin'lerin genetik anılarına erişmek için gelişmiş makineler kullanırken, Assassin'lerin rakiplerle yaptığı ölümcül mücadeleleri izliyor.

    Stuart, “Die Hard”, “Another 48 Hours” ve “The Fugitive” gibi hit filmlerdeki senaryo çalışmalarıyla tanınıyor. Proje devam ederse, sinema ya da TV'ye gelen ilk canlı aksiyon “Assassin's Creed” projesi olmayacak. Başrolünde Michael Fassbender'ın oynadığı bir film uyarlaması 2016'da gösterime girdi. Bildirilen 125 milyon dolarlık bir bütçeye karşı dünya çapında 240 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve beklentileri karşılayamadı.

    Netflix ve Ubisoft, bugüne kadar birçok TV projesinde ortaklık kurdu. "Assassin's Creed"le birlikte yayıncı yakın zamanda bir anime serisi daha sipariş ettiğini duyurdu. Seri, “Far Cry” ve “Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix”ine dayanıyor. Netflix'te bir "Splinter Cell" anime dizisinin hazırlıkları da başladı ve "John Wick" yazarı Derek Kolstad'dan geldiği bildirildi. Ayrıca, şu anda Jake Gylenhaal ve Jessica Chastain'in oynadığı, “The Division”ın bir film versiyonu da var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top