Hesabım
    ‘Stranger Things’in Dördüncü Sezon Kadrosuna Yeni İsimler!

    Dizinin kadrosuna dört yeni oyuncu eklendi

    Stranger Things”in dördüncü sezonu, dört yeni tekrar eden yıldızın eklenmesiyle oyuncu kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Sevilen Netflix dizisine eklenen yeni oyuncular Amybeth McNulty (“Anne with an E”), Myles Truitt (“Queen Sugar”), Regina Ting Chen (“Queen of the South”) ve Grace Van Dien (“Village”) oldu. Yeni sezon şu anda Atlanta'da çekimlerde bulunuyor.

    McNulty, sevgili kahramanlarımızdan birinin dikkatini çeken havalı ve konuşkan Vickie'yi oynayacak. Truitt, şoke edici olaylar hayatını kontrolden çıkarana kadar arkadaşları, yeteneği ve iyi bir hayatı olan bir Hawkins basketbol yıldızı olan Patrick'i oynayacak. Ting Chen, öğrencileriyle, özellikle de en çok mücadele edenlerle derinden ilgilenen popüler bir rehberlik danışmanı olan Kelly'yi oynayacak. Van Dien, Hawkins'in önde gelen amigo kızı ve okulun en popüler kızı Chrissy'yi oynayacak.

    Seriye katılan dört yeni oyuncu, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia DyerCharlie Heaton ve Joe Keery'nin başını çektiği oyuncu kadrosuna katılmış oldu. Priah Ferguson ise dördüncü sezonla birlikte şovda düzenli oyuncu statüsüne yükseldi.

    Eylül ayında, korku efsanesi Robert Englund da dahil olmak üzere bu sezon kadroya sekiz kişinin daha katıldığı açıklandı. “Stranger Things”, The Duffer Brothers tarafından yaratıldı ve Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment tarafından yapılıyor. Duffer Brothers, 21 Laps Entertainment'tan Shawn Levy ve Dan Cohen'in yanı sıra Iain Paterson'la birlikte dizinin baş yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top