Hesabım
    Komedi Müzikal "Girls5Eva", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Peacock, eğlenceli dizi için devam kararı aldı

    Girls5Eva, NBCUniversal'ın yayıncısı Peacock tarafından ikinci sezon için yenilendi. Dizi, 20 yıl sonra pop yıldızı hayallerinde ikinci bir şans için yeniden bir araya gelen, 90'lı yıllarda tek bir hite imza atmış olan harika kadın müzik grubuna odaklanıyor. Dizi, Ocak 2020'de baş yapımcı Tina Fey tarafından duyurulmuştu.

    Sekiz bölümlük ilk sezon, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenmişti. Dizi nihayet, mayıs ayında prömiyerini yaptı ve gerek müzikleri, gerek eğlenceli temalarıyla övgü topladı. Deadline'ın haberine göre Girls5Eva, Peacock'ta ikinci sezon için yenilendi. Ana şirket NBCUniversal'ın İçerik Başkanı Lisa Katz, "bu dizinin lansmanından sonra doğan etkiyi kaçırmak gerçekten zor. Doğru notalara ulaşmaya devam eden bu grubun yolculuğunu takip etmeyi dört gözle bekliyoruz." dedi.

    2004 yapımı Mean Girls filmiyle başarıya ulaşan Fey, dizinin geçmişten gelen sorunlu davranışları yansıtmak için zamanın geçişini kullandığını söylüyor. Dizinin ana kadrosunda Sara Bareilles, Busy PhilippsPaula Pell ve Renee Elise Goldsberry yer alıyor. Dizinin yaratıcısı, Saturday Night Live'dan da tanıdığımız Meredith Scardino.  

    Tina Fey, Tribeca Festivali'nde, "şimdi hepimiz geriye dönüp bakıyoruz ve 90'lar nostaljisi yaşamayı seviyoruz." dedi. Yakın zamanda Friends buluşması izleyicilere '90'ların NBC komedisindeki hikayeleri hatırlattı ve Fey'in açıkladığı gibi Girls5Eva, izleyicilere karmaşık dönemle boğuşma şansı sunuyor. İlk sezondaki olumlu tepkiye bakılırsa, Girls5Eva'nın Peacock'ta başka bir sezon için geri döndüğünü görmek şaşırtıcı değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top