Hesabım
    Yeşilçam'ın İkinci Sezonundan İlk Tanıtım Videosu Yayında!

    Yeşilçam, ikinci sezonuyla BluTV'ye geri dönüyor!

    BluTV’nin kısa sürede bir hit haline gelen ve nostalji rüzgarları estiren dizisi ‘Yeşilçam’ın ekibi, ikinci sezon için sete girdi ve çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin merakla beklenen yeni sezonu için çalışmalar sürerken bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, çok daha heyecanlı bir sezonun sinyalleri verilirken, hikayede yeni bir dönemin anlatılacağını da görmüş olduk

    BluTV'den yayınlanan resmi tanıtıma göre; "Geçen yıllar, değişen dönem ve trendlerle ‘Yeşilçam’, izleyenleri yine ihtişamlı dünyasının içine çekerken, seyirci dizinin sevilen karakterlerinin hayatlarındaki değişim ve gelişimlere tanıklık edecek. Yeni karakterlerin dahil olmasıyla hikayenin seyrinin değişeceği ‘Yeşilçam’ın ikinci sezonu, şimdiden merakla bekleniyor."

    Başrolde yer alan yıldız oyuncu Çağatay Ulusoy’a, önemli yetenekler Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Yetkin DikincilerBora Akkaş ve Itır Esen’in eşlik ettiği dizinin ikinci sezonunda kadroya yeni isimler katılıyor. Bige Önal, Muhammet Uzuner, Hilmi Cem İntepe ve Kanbolat Görkem Arslan ikinci sezonda karşımıza çıkacak.

    Babam ve Oğlum, Issız Adam, Dedemin İnsanları ve Mustafa Hakkında Her Şey gibi filmlerin usta yönetmeni Çağan Irmak’ın yönetmenliğindeki ‘Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül tarafından kaleme alındı. Sunset Film imzalı dizinin yapımcılığını Sibel Tuna üstleniyor. ‘Yeşilçam’ın heyecanla beklenen ikinci sezonu yakında sadece BluTV’de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top