Hesabım
    J.J. Abrams ve Bad Robot, ‘UFO’ Konulu Belgesel Serisi Hazırlıyor

    Seri, Showtime için hazırlanıyor

    JJ Abrams, tanımlanamayan uçan nesnelerin derinine inmeye hazır ve Showtime, ona tam da bunu yapması için bütün imkanlarını sunuyor. Abrams'ın Bad Robot ve Glen Zipper şirketleri, gökyüzündeki gizemli nesneler olgusuna ve Amerikan hükümeti, kazançlı özel şirketler ve ordunun geçmişte ne gibi gizli etkileri olabileceğine bakan dört bölümlük bir belgesel dizisi olan "UFO"nun arkasındaki ekibi oluşturuyor..

    Mark Monroe (“Icarus”) ve Paul Crowder (“Riding Giants”), hükümetin UFO'lar hakkında ne bildiğine ve bize ne söyleyip söylemeyeceğine odaklanan diziyi yönetecek. Dizi, Pentagon'un yıllardır UFO'ları gizlice takip ettiğini ortaya koyan 2017 New York Times makalesinin ardından geliyor. Pentagon, 2015 yılında ABD Donanması pilotlarının nesnelerin tarif edilemez şekillerde hareket ettiğini ve yön değiştirdiğini gördüğü bazı olayların görüntülerinin gizliliğini kaldırdı. Daha çok UFO olarak bilinen, tanımlanamayan hava olayları (UAP) hakkında yakın zamanda yayınlanan gizli bir hükümet raporu, hiçbir şeyi netleştirmedi, yalnızca kimsenin bu şeylerin ne olduğunu bilmediğini doğruladı.

    Showtime için dizinin yapımcılığını Bad Robot ve Zipper Bros Films üstlenecek. Dört bölümün tamamı 8 Ağustos Pazar gece yarısı yüklenecek ve o gece saat 21.00'de prömiyer yapacak. Dizi, dünyanın dört bir yanındaki görgü tanıklarının şok edici tanıklığı da dahil olmak üzere, fenomenin tarihini kültürel ve politik temas noktaları aracılığıyla inceleyecek.

    “UFO”nun yürütücü yapımcılığını J.J. Abrams, Glen Zipper, Mark Monroe ve Sean Stuart ile Bad Robot'tan Ben Stephenson ve Rachel Rusch Rich ortaklaşa gerçekleştiriyorlar. Dizinin ortak yapımcılığını Kevin Lincoln, yapımcılığını ise Maren Domzalski ve Paul McGuire üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top