Hesabım
    ‘Truth Be Told’un İkinci Sezonundan Fragman ve Tarih

    Octavia Spencer ve Kate Hudson, bir katilin peşinde...

    "Poppy, bana yardım etmene ihtiyacım var. Kocamı kimin öldürdüğünü bilmek istiyorum” diyor Kate Hudson'ın canlandırdığı Micah karakteri, Octavia Spencer'ın hayat verdiği Poppy'ye. Bu replik, Apple orijinal drama dizisi Truth Be Told'un ikinci sezonunda neler izleyebileceğimize dair tahminler yürütmemizi de sağlıyor.

    Apple TV+, Spencer'ın başrolünü ve baş yapımcılığını üstlendiği NAACP Image Ödüllü dizinin ikinci sezonu için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yayıncı, 20 Ağustos Cuma günü, ilk bölümün yer aldığı ikinci sezon prömiyerini yapacak ve ardından her cuma haftalık yeni bölümler için yayına devam edecek. Nichelle Tramble Spellman tarafından yaratılan dizinin yapımcılığını Reese Witherspoon'un Hello Sunshine'ı, Chernin Entertainment ve Endeavor Content üstleniyor.

    Resmi özet bilgisine göre, Poppy Parnell (Spencer), çocukluk arkadaşı ve medya patronu Micah Keith'i (Hudson) derinden ilgilendiren yeni bir davaya atıldı. Gelişmeler oldukça, ömür boyu süren dostlukları nihai teste tabi tutulur. İkinci sezonda yer alacak oyuncular arasında Christopher Backus, Alona Tal, David Lyons, Andre RoyoMerle Dandridge ve Mychala Faith Lee yer alıyor.

    Geri dönen oyuncular arasında ise Mekhi Phifer, Michael Beach, Ron Cephas Jones, Tracie Thoms, Haneefah WoodTami Roman ve Katherine LaNasa bulunuyor. Spellman'la birlikte yönetici yapımcı olarak hizmet veren isimler, Spencer, Hello Sunshine için Reese Witherspoon, Lauren Neustadter; Chernin Entertainment adına Peter Chernin ve Jenno Topping ikilisi ve Mikkel Norgaard olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top