Hesabım
    Fox, ‘The Moodys’i İkinci Sezon Sonunda İptal Etti

    Komedi dizisinin hayranlarına üzücü haber...

    Komedi dizisi "The Moodys", iki sezonun ardından Fox tarafından iptal edildi. Dizi, ilk olarak Aralık 2019'da çıkış yaptı. İkinci sezon 1 Nisan'da başladı ancak Fox, yaklaşık iki hafta sonra ve üç bölüm kala programdan çıkarma kararı aldı. Sezonun son bölümünün 20 Haziran Pazar günü yayınlanması planlanıyor. Bu bölüm, artık dizi finali olarak izleyiciyle buluşacak.

    İlk sezon altı bölümden oluşurken, ikinci sezon sekiz bölüm olarak yayınlanıyor. “The Moodys”, Noel merkezli ve bir tatil etkinliği dizisi olarak tanımlanan ilk sezonunda iyi bir başlangıç ​​yaptı. Derecelendirmesi, ikinci sezonla birlikte sert bir şekilde düşüşe geçti ve gösterinin puanını ilk sezon ortalamasına göre yarıya indirdi.

    Dizide, Denis Leary, Elizabeth Perkins, Francois Arnaud, Chelsea Frei, Jay Baruchel, Maria Gabriela de FariaGerry Dee ve Josh Segarra rol aldı. “The Moodys”, hikayesinde bir aileye odaklandı: Sean Sr. (Leary); karısı Ann (Perkins) ve onların üç yetişkin çocuğunun yaşadıkları aktarıldı. Kardeşlerin en küçüğü ve “yaratıcı” Dan (Arnaud), ortanca ve "çok başarılı" kız kardeş Bridget (Frei) ve en büyük yaşa sahip, başarısız kardeş Sean Jr. (Baruchel).

    Bob Fisher, Rob Greenberg ve Tad Quill, “The Moodys”de yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Trent O'Donnell, Phil Lloyd, Jason Burrows, Leary ve Perkins de yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Dizi, Jungle Entertainment Pty Limited ve Australian Broadcasting Corporation dizisi “A Moody Christmas”a dayanıyordu. CBS Studios ve Fox Entertainment yapımcılığı üstlendi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top