Hesabım
    Animasyon Serisi "Solar Opposites", Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    İlk iki sezonu yayınlanan dizi, dördüncü sezon onayını şimdiden kaptı

    Solar Opposites”, Hulu tarafından dördüncü sezon için yenilendi. Haber, dizinin üçüncü sezonu yayınlanmadan önce geldi. Üçüncü sezon 2022'de yayınlanacak ama bu haber belki tarihin öne çekilmesi anlamına gelebilir. Dizi, Hulu'da ilk yayınlandığında iki sezonluk bir sipariş almıştı. Dizinin ikinci sezonu 26 Mart'ta tüm bölümleriyle yayınlandı.

    Serinin hikayesine göre; Solar Opposites, evlerinden taşınmak için yolculuğa çıkan ve bir sebepten dünyanın bilmedikleri bir bölgesine iniş yapan dört uzaylının komik maceralarını anlatıyor. Dört arkadaş, dünyanın korkunç veya müthiş olduğu konusunda ikiye bölünüyorlar. Korvo (Justin Roiland) ve Yumyulack (Sean Giambrone) sadece kirliliği, kaba tüketiciliği ve insan kırılganlığını görürken, Terry (Thomas Middleditch) ve Jesse (Mary Mack) insanları, TV'yi, abur cuburları ve tüm eğlenceli şeyleri seviyorlar. Görevleri ise; Bir gün gerçek formuna dönüşecek, onları tüketen ve büyüleyen canlı bir süper bilgisayar olan Pupa'yı korumak.

    Ricky and Morty'den tanıdığımız başarılı isim Justin Roiland ve Mike McMahan diziyi birlikte yarattı ve yönetici yapımcı olarak da yine görev yapıyorlar. Josh Bycel ayrıca yönetici yapımcılardan biri ve McMahan'ın yanında ortak showrunner olarak görev yapıyor. Dizi, Hulu için 20th Television Animation tarafından yapılıyor. 

    Hulu, yetişkin animasyon listesini son zamanlarda artırıyor. Yayıncı, “Solar Opposites” ile birlikte şu anda animasyon komedileri “Crossing Swords” ve “MODOK”a sahip. MODOK bir Marvel dizisi. Yaklaşan projeler arasında diğer Marvel şovu “Hit Monkey” ve “Koala Man” yer alıyor. Koala Man, aynı zamanda baş yapımcıları arasında Roiland'ı da içeriyor. Michael Cusack gösteriyi yarattı ve baş karakteri seslendirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top