Hesabım
    Animasyon Serisi "Solar Opposites", Hulu'dan Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    İlk sezonu yakın zamanda yayınlanan seri, şimdiden üçüncü sezona uzadı

    Rick and Morty serisiyle tanınan Justin Roiland tarafından ortaklaşa yaratılan yetişkin animasyon dizisi Solar Opposites, ilk sezonu yeni yayınlanmasına rağmen üçüncü sezon onayını aldı. Roiland, Thomas Middleditch (Silicon Valley), Sean Giambrone ve Mary Mack'in ses yeteneklerini içeren şov, yeryüzünde yanlışlıkla karaya çarpan dört uzaylıyı ve şu anda sıkışıp kaldıkları gezegendeki eğlenceli maceraları takip ediyor.

    Solar Opposites, 8 Mayıs 2020 tarihinde akış hizmetine giriş yaptı ve başlangıçta platform tarafından iki sezonluk bir siparişle alındı. Bu hafta yeni bir karar veren Hulu, 12 bölümden oluşan 3. bir sezon için diziye onay verdiğini açıkladı. Yenileme, prömiyerin şimdiye kadar en çok izlenen orijinal Hulu komedi şovu olduğu haberinin ardından geldi. Duyuruyla birlikte Hulu, önümüzdeki iki sezonu tanıtan kısa bir video da yayınladı. 

    Haber, iki yeni sezon Solar Opposites'in yanı sıra, beklenen Rick and Morty beşinci sezonu üzerinde çalışacağı da göz önüne alındığında, Roiland'ın en azından önümüzdeki iki yıl boyunca meşgul bir adam olacağı anlamına geliyor. İkinci şovdaki yazma görevlerinden bir adım geri atması gerekip gerekmediğini veya iki hit animasyon şovunun taleplerini karşılayıp karşılayamayacağını zamanla göreceğiz.

    Serinin hikayesine göre; Solar Opposites, evlerinden taşınmak için yolculuğa çıkan ve bir sebepten dünyanın bilmedikleri bir bölgesine iniş yapan dört uzaylının komik maceralarını anlatıyor. Dört arkadaş, dünyanın korkunç veya müthiş olduğu konusunda ikiye bölünüyorlar. Korvo (Justin Roiland) ve Yumyulack (Sean Giambrone) sadece kirliliği, kaba tüketiciliği ve insan kırılganlığını görürken, Terry (Thomas Middleditch) ve Jesse (Mary Mack) insanları, TV'yi, abur cuburları ve tüm eğlenceli şeyleri seviyorlar. Görevleri ise; Bir gün gerçek formuna dönüşecek, onları tüketen ve büyüleyen canlı bir süper bilgisayar olan Pupa'yı korumak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top