Hesabım
    Juno Temple, ‘The Godfather’ Projesi ‘The Offer’ın Kadrosunda!

    Dizi, orijinal filmin kamera arkasını anlatacak

    Son olarak Ted Lasso'da izlediğimiz Juno Temple, “The Godfather”ın çekimleri sırasında yaşanan olayları keşfedecek olan Paramount Plus dizisi “The Offer”da rol almak için anlaşma imzaladı. “The Offer”, Oscar ödüllü yapımcı Albert S. Ruddy'nin (Miles Teller) 1972 tarihli orijinal filmin kamera arkası olaylarıyla ilgili deneyimlerine dayanıyor.

    Dizide Teller'la birlikte yapımcı Robert Evans rolünde Matthew Goode, Joe Colombo rolünde Giovanni Ribisi, Barry Lapidus rolünde Colin Hanks ve Francis Ford Coppola rolünde Dan Fogler yer alacak. Temple, Ruddy'nin asistanı ve başlı başına bir güç merkezi olan Bettye McCartt'ı oynayacak. Bu rol, Temple'ın en son TV projesi olacak. Aktris şu anda eleştirmenlerce beğenilen Apple dizisi “Ted Lasso”da yer alıyor. Temple'ın diğer TV rolleri arasında “Vinyl”, “Little Birds” ve “Dirty John” yer alıyor. Film tarafında ise, “Maleficent”, “Atonement” ve “Palmer” gibi filmlerdeki rolüyle tanınıyor.

    “The Offer”ın yaratıcısı ve aynı zamanda baş yapımcısı olan Michael Tolkin'le showrunner olarak görev yapacak olan Nikki Toscano, diziyi yazacak ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Teller ve Ruddy, Leslie Grief'le birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Dexter Fletcher, yönetici yapımcılığa ek olarak ilk ve son bölüm bloğunu yönetecek.

    Paramount Television Studios yapımcılığını üstlenecek ve stüdyo hizmeti verecek. “The Offer”, ilk olarak ViacomCBS, yayıncı CBS All Access'i yeniden markalaştırdığını açıkladığında Paramount Plus'taki çalışmalarda yer aldı. O zamandan beri duyurulan diğer diziler arasında “The Italian Job” ve “Love Story” gibi filmlerin dizi uyarlamalarının yanı sıra Taylor Sheridan'ın ViacomCBS ile yaptığı genel anlaşma kapsamındaki birden fazla şov yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top