Hesabım
    Netflix Komedisi The Upshaws, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, ilk sezondan kısa bir süre sonra devam kararı aldı

    The Upshaws, Netflix tarafından ikinci sezon için yenilendi. Çok kameralı komedinin ilk sezonu, mayıs ayında yayıncıya giriş yaptı. Yeni sezonda, ilk sezondaki 10 bölüm yerine, önemli bir artışla yarım saatlik 16 bölüm yer alacak. Dizinin ortak yaratıcısı ve ortak yapımcısı Regina Hicks, “Bu muhteşem diziyi ikinci sezonuyla geri getireceğimiz için çok heyecanlıyız. Netflix'in bu harika aileye duyduğumuz sevgiyi görüp hissettiği için minnettarım. Onlara aşık olan herkese daha fazla Upshaws'ın neşesini getirmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Dizide, Bennie Upshaw (Mike Epps), Indianapolis'te siyahi işçi sınıfı bir ailenin reisi olan, çekici, iyi niyetli bir tamirci ve sadece ailesine bakmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Karısı Regina (Kim Fields), iki genç kızı (Khali Spraggins, Journey Christine), ilk doğan oğulları (Jermelle Simon), başka bir kadından (Gabrielle Dennis) olan diğer oğlu (Diamond Lyons) ve alaycı baldızıyla (Wanda Sykes) hayat mücadelesi veriyor. Upshaw'lar, birlikte bir sonraki seviyeye geçmeye kararlılar.

    Hicks, Sykes'la birlikte “The Upshaws”ı yarattı ve her ikisi de ortak showrunner olarak görev yapıyor. Hicks ve Sykes, Epps, Page Hurwitz ve Niles Kirchner'le birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Netflix'in komedi şefi Tracey Pakosta, “Wanda ve Regina, Black sitcom geleneğinde gerçek, ilişkilendirilebilir, yürek dolu ve inanılmaz derecede eğlenceli yeni bir giriş yarattı. Yetenekli oyuncu kadrosuyla birlikte ikinci sezonda Upshaws'ı nereye götürdüklerini görmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top