Hesabım
    ‘Never Have I Ever’ın İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Netflix'in gençlik dizisi bu yaz geri dönüyor

    Mindy Kaling'in ergenlik komedisi "Never Have I Ever", ikinci sezonuyla 15 Temmuz'da ve Netflix'te geri dönüyor! Dev platform, dizinin ikinci sezonundan altyazılı fragmanı yayınladı. Netflix'e göre, sevilen komedisinin yeni sezonu, lise ve evde büyümenin günlük baskılarıyla uğraşırken, aynı zamanda yeni romantik ilişkiler içinde olan Hintli Amerikalı genç Devi'yi (Maitreyi Ramakrishnan) karşımıza çıkaracak.

    İkinci sezon fragmanı, Devi'nin yeni bir öğrenci aracılığıyla bazı rekabetlerle karşı karşıya kalacağını söylüyor. “Never Have I Ever”ın yaratıcısı olan ve baş yapımcılığını üstlenen Kaling (“The Office”)'e, Lang Fisher ortak yaratıcı, baş yapımcı, dizi sorumlusu ve yazar olarak eşlik ediyor. Universal Television projesi olan dizide, aynı zamanda 3 Arts Entertainment'tan Howard Klein ve David Miner da yürütücü yapımcılık yapıyor.

    Dizinin 2020'de Netflix'te yayınlanan ilk sezonu, Kaling'in yayın hizmeti için ilk yapımı anlamına geliyordu ve Ramakrishnan'ın Hollywood'daki ilk projesiydi. İlk sezonun diğer yıldızları arasında Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Benjamin NorrisAdam Shapiro ve Ramona Young yer alıyor. "Never Have I Ever"ın ilk sezonu, Nisan 2020'deki incelemeler sonucu "genç kızlar için mutlaka izlenmesi gereken bir film" olarak nitelendirildi ve eleştirmenlerden güçlü eleştiriler aldı.

    Dizinin ilk sezonu yarımşar saatlik on bölümden oluştu ve ikinci sezonun da yine aynı bölüm sayısına sahip olması bekleniyor. 15 Temmuz günü, dizinin ikinci sezonu, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak. Kabir AkhtarTristram ShapeeroLinda Mendoza ve Anu Valia gibi isimler yönetmen koltuğunda oturuyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top