Hesabım
    ‘Good Girls’, Dört Sezon Sonunda İptal Edildi

    NBC, dördüncü sezonla birlikte diziye "tamam" dedi.

    Good Girls, NBC tarafından dört sezonun ardından iptal edildi. Drama dizisi, NBC'nin 2020-2021 sezonunda yer alan diziler arasında kalan son soru işaretiydi ve devam kararı çıkmadı. Yayıncı ayrıca, yakın zamanda “Manifest”, “Debris” ve “Zoey’s Extraordinary Playlist” dizilerini de iptal etti. "Zoey's Extraordinary Playlist" ve "Manifest" gibi, "Good Girls"ün de bir akış platformunda yeni bir yuva bulma konusunda görüşmeleri oldu ama henüz bir sonuç çıkmadı.

    Perşembe günleri, saat 21.00'de yayınlanan “Good Girls”ün dördüncü sezondan kalan beş bölümü var. Beth (Christina Hendricks), kocasının spa şirketi Boland Bubbles'ı paravan olarak kullanarak Rio'dan (Manny Montana) ayrı olarak kendi suç yolunu çizmeye çalışıyor. Ruby (Retta), kayalık bir yoldan sonra evliliğini kurtarmış gibi görünüyor ama gizli sırlarının ortaya çıkıp çıkmayacağını sadece zaman gösterecek. Annie (Mae Whitman), bağımsızlığını yeniden inşa etme yolculuğuna çıkarken içsel sevgi ve iyileşme üzerine kararlar alıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda adı geçen yıldızl oyuncular dışında, Reno Wilson, Lidya Jewett, Isaiah Stannard ve Matthew Lillard rol aldı. Jenna Bans diziyi yarattı ve Mark Wilding, Bill Krebs, Carla Banks-Waddles ve Michael Weaver'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Bans ve Krebs aynı zamanda dizinin ortak showrunner'larıydı.

    NBC, 2021-2022 sezonu için şu dizileri yeniledi: “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med”, “Chicago PD”, “Kenan”, “Law & Order: Organized Crime”, “Law & Order: SVU”, “Mr. Mayor”, “New Amsterdam”, “Transplant” ve “Young Rock”. Daha önce "This Is Us"ın altıncı sezonuyla sona ereceği duyurulmuştu, "Brooklyn Nine-Nine"ın bu yaz sekizinci sezonuyla sona ereceği de açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top