Hesabım
    Sky Rojo'nun İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Netflix, suç dizisinin yeni sezonundan ilk fragmanı paylaştı

    Netflix İspanya, 23 Temmuz'da dünya çapında yayınlanacak olan İspanyol suç gerilim dizisi “Sky Rojo”nun merakla beklenen ikinci sezonu için bir fragman yayınladı. “La Casa de Papel”in İspanyol kara estetiğinden farklı olarak, “Sky Rojo” yaratıcıları Álex Pina ve Esther Martínez'in “Latin Pulp” adını verdiği tarzla, türleri karıştırmak için parlak renkli, neon bir palet tercih ediyor.

    “Sky Rojo”nun ilk sezonunda, üç egzotik dansçı, bir insan kaçakçılığı planının kurbanı olduktan sonra fuhuşa zorlanır. Kulüp sahibi Romeo ile girdikleri bir çatışmanın şiddete dönüşmesinin ardından, üçü esaret zincirlerinden kurtulur ve kaçmaya başlar. İspanyol oyuncu Verónica Sanchez (“Gordos”), Arjantinli şarkıcı-oyuncu Lali Espósito (“That’s Not Cheating”) ve Kübalı yeni yetenek Yany Prado (“Tres Milagros”) üç başrolü paylaşıyor. 

    Goya Ödülü adayı Asier Etxeandia (“Pain and Glory”), Miguel Ángel Silvestre (“30 Coins”) ve Enric Auquer'in (“Eye for an Eye”) yardımcıları Moisés ve Christian'ı oynadığı Romeo'yu canlandırıyor. İkili, kaçakları geri getirmekle görevlendiriliyor. Coral, Wendy ve Gina, birinci sezonda yaşanan bir dizi travma ve ölüme yakın hesaplaşmalardan sonra yeni bir plan, cephanelik ve çözülmesi gereken bir nefretle geri döndüler.

    Fragmanda, eski zalimlere saldırmadan ve avlamadan önce üçünün bir kez daha adeta silahşör yemini ettiklerini ve birbirlerine bağlı kaldıklarını görüyoruz. Bu arada, Romeo ve ekibini bir arada tutan ipler, sorunlarının nasıl ele alınacağı konusundaki anlaşmazlıklar yüzünden yıpranmaya başlar. “Sky Rojo”nun yapımcılığını Pina'nın Madrid merkezli Vancouver Media'sı üstleniyor. Colmenar ayrıca, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Eduardo Chapero-Jackson ve Javier Quintas'tan oluşan dizinin yardımcı yönetmenlik ekibinin bir parçası.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top