Hesabım
    Sky Rojo'nun İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu!

    Sky Rojo, yaz aylarında yeni sezonla geri dönecek..

    Netflix'in sevilen suç dizisi Sky Rojo, ilk sezonundan önce yeni sezon onayı almıştı ve iki sezonun birden hazırlıkları devam ediyordu. Netflix, yaptığı yeni açıklamayla dizinin ikinci sezon prömiyer tarihini duyurdu. Sky Rojo, 23 Temmuz 2021 tarihinde, Netflix ekranlarına geri dönecek! Netflix'in sosyal medya hesaplarından resmi duyuru yapıldı. 

    Yapılan resmi paylaşımda, "Vahşi, çılgın ve bağımlılık yapan Sky Rojo yeni bir sezonla geri dönecek! İkinci sezon prömiyeri 23 Temmuz'da!" sözlerine yer verildi. Dizide, üç hayat kadını, kendilerini çalıştıran adamları ağır bir şekilde yaraladıktan sonra, hayatlarına farklı bir yön verebilmek için kaçar. İntikam için peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışan farklı geçmişlere sahip olan üç kadın, çıktıkları bu tehlikeli yolculukta özgürlükleri için savaşır. 

    Sky Rojo'nun başrolünde Lali Espósito (Wendy), Verónica Sánchez (Coral), Yany Prado (Gina), Miguel Ángel Silvestre (Moisés) ve Asier Etxeandia (Romeo) yer alıyor. Oyuncu kadrosunun diğer isimleri arasında , Enric Auquer, Luis Zahera, Carmen Santamaría, Cecilia Gómez, Godeliv Van den Brandt, Penélope Guerrero, Luisa Vides, Chani Martín, Daria Krauzo, Niko Verona, Chema Ruiz yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top