Hesabım
    J.J. Abrams ve Angela Robinson'dan Yeni DC Dizisi: ‘Madame X’

    HBO Max, yeni dizinin çalışmalarına başladı

    Son yılların en üretken isimlerinden olan J.J. Abrams ve sahibi olduğu Bad Robot Production, HBO Max için DC çizgi romanı Madame X'i televizyona uyarlıyor. Dizinin senaryosunu Angela Robinson yazacak ve başarılı ismin birkaç bölümü de yönetmesi bekleniyor. Projenin, Justice League Dark evrenine dahil olabileceği ve diğer projelerle bağlantılı bir hikaye barındıracağı da konuşulanlar arasında. 

    Nima veya Nimue olarak da bilinen karakter, geleceği anlatmak için tarot kartları kullanan bir kahindir, nesneleri havaya kaldırabilir, ışınlayabilir ve küçük şeytanları kovabilir. Ölümsüzdür, asla yaşlanmaz ve ölümle yaptığı anlaşma sayesinde hiçbir şekilde öldürülemez. Karakter, ilk olarak 1978'de, David Michelinie ve Val Mayerik tarafından geliştirilen bir hikayede Michael William Kaluta tarafından tasarlandı. Daha sonraki çizgi romanlarda suçları çözmeye yardımcı olmak için bir hukuk firmasında medyum olarak tam zamanlı bir işe başladı.

    Ekranda, karakter en iyi The Walking Dead'den tanıdığımız Jeryl Prescott tarafından canlandırıldığı Swamp Thing serisinde görünmesiyle tanınıyor. Bir saatlik drama dizisinin yapımcılığını Warner Bros. Television ile birlikte Bad Robot üstlenecek. Robinson, Abrams ve Ben Stephenson'la birlikte yapımcı olarak yer alacak ve onlara Rachel Rusch katılarak projeyi denetleyecek.

    Bir yandan, Guy Bolton'un yazmaya hazır olduğu DC Comics dizisi Constantine  erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Bolton, HBO Max için hikayeyi daha karanlık bir bakış açısıyla yazacak ve filmden çok farklı bir yeniden çevrim olacak. Bu projenin arkasında da yine HBO Max ve Bad Robot ortaklığı bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top