Hesabım
    HBO'dan Mare of Easttown Hakkında Açıklama

    Dizinin ikinci sezonu gelecek mi?

    HBO ve HBO Max'in Baş İçerik Sorumlusu Casey Bloys, Mare of Easttown'un geri dönüp dönmeyeceğini temelde bilmediğini söyledi. Bloys, "İnsanlar bu kararların 70'lerdeki ABC gibi olduğunu düşünme eğilimindeler. Daha fazla Mare'e ihtiyacımız var! diyorlar. Bu, daha çok Brad Ingelsby ve Kate Winslet'le ilgili bir karar. Bize gelip, 'Daha fazlası olduğunu düşünüyoruz, işte olan bu' derlerse onlara güvenirim. Bir şey iyi gidiyor diye bir sezon daha alması, önceden belirlenmiş bir sonuç değil. Yaratıcı ekiple başlar. Onu yapan da asla ben değilim.” dedi.

    30 Mayıs'ta sona eren dizi, HBO ve HBO Max genelinde 4 milyon kişi tarafından izlendi ve yayın hizmeti için birkaç rekor kırdı. Bizim ülkemiz de dahil olmak üzere, HBO'nun yayın yapmadığı yerlerde yerel platformlarda yer aldı ve bu sayı rekor seviyelere ulaştı. Kate Winslet'in yerel bir cinayeti araştıran sorunlu, küçük bir Pennsylvania kasabası dedektifi Mare Sheehan rolüyle yer aldığı dizinin finali bir dizi rekoru kırdı ve en çok izlenen dizi bölümü olarak kayıtlara geçti. 

    Mare of Easttown, HBO tarihinde her hafta art arda büyüyen tek dizi olan The Undoing'e katılmış oldu. Ek televizyon yayınları ve dijital görüntüleme yoluyla izleyici sayısının daha da artması bekleniyor. Son bölüm, ABD'de Anma Günü hafta sonu boyunca HBO ve HBO Max genelinde dört milyon izleyici çekti ve pazar gecesi (tüm platformlarda) yaklaşık üç milyon izleyici daha çekerek, HBO'ya göre hem lineer hem de dijital için yüksek sonuçlar elde eden bir dizi oldu. Final, aynı zamanda ilk 24 saat boyunca HBO Max'te bir orijinal dizinin en çok izlenen bölümü olarak rekor kırdı ve aynı süre içinde son hit olan The Undoing ve The Flight Attendant finallerini geride bıraktı.

    Brad Ingelsby tarafından yaratılan ve Craig Zobel tarafından yönetilen yedi bölümlük Mare of Easttown'da ayrıca Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Guy Pearce, David Denman, Joe Tippett, Cailee Spaeny, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdleSosie Bacon ve Neal Huff rol aldı. Mare of Easttown bir HBO-wiip ortak yapımı. Zobel'le birlikte yazar ve showrunner olarak da görev yapan Ingelsby, wiip aracılığıyla Paul Lee ve Mark Roybal, Mayhem Pictures aracılığıyla Winslet, Gavin O'Connor ve Gordon Gray'le birlikte yapımcılardan biri oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top