Hesabım
    Kelly Bishop, ‘Marvelous Mrs. Maisel’ın Dördüncü Sezon Kadrosunda

    Gilmore Girls yıldızı, yeni projesini buldu

    The Marvelous Mrs. Maisel”, dördüncü sezon için kadrosuna “Gilmore Girls” yıldızı Kelly Bishop'ı ekliyor. Bishop, eleştirmenlerce beğenilen Amazon dizisinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak ama bu rolün tam olarak ne olacağı gizli tutuluyor. Rol, Bishop'u daha önce "Gilmore Girls" ve kısa ömürlü sitcom "Bunheads"te birlikte çalıştığı "Maisel" ekibi Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino ile yeniden bir araya getiriyor.

    Bishop, dördüncü sezon kadrosuna katılan ikinci “Gilmore Girls” oyuncusu olsu. Daha önce Milo Ventimiglia'nın da konuk rolünde yer alacağı duyurulmuştu. Şu anda New York'ta yeni sezon için prodüksiyon devam ediyor. Bishop, belki de en çok 2016'da Netflix dizisi "Gilmore Girls: A Year in the Life"ta yeniden canlandırdığı Emily Gilmore rolüyle tanınıyor. Ayrıca, çok sevilen “Dirty Dancing” filmindeki rolüyle biliniyor.

    Bishop, A Chorus Line performansıyla bir müzikaldeki en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı ve kendisi bir Tony Ödülü sahibi. “The Marvelous Mrs. Maisel”, Daniel Palladino ile birlikte yürütücü yapımcılık yapan Sherman-Palladino tarafından yaratıldı. Rachel Brosnahan, aynı zamanda Alex Borstein, Tony Shalhoub, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron ve Jane Lynch'in de yer aldığı şovda, Mrs. Maisel olarak isimlendiriliyor.

    Dizi, bugüne kadar 20 Emmy Ödülü ve her iki ödül töreninde de en iyi komedi dizisi olmak üzere üç Altın Küre Ödülü kazandı. Borstein, bir komedide en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında iki kez Emmy kazanırken, Brosnahan, Lynch, Shalhoub ve konuk yıldız Luke Kirby de dizi için heykelcikler almayı başardı. Dizinin üçüncü sezonu Aralık 2019'da yayınlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top