Hesabım
    "The Last of Us" Çekimlerinden Pedro Pascal'lı Set Fotoğrafı!

    HBO, The Last of Us'ı hayata geçiriyor.

    Naughty Dog bünyesinde geliştirilen iki oyundan oluşan The Last of Us, HBO iş birliğiyle bir diziye dönüştürülüyor. Şimdilerde çekimleri yapılan The Last of Us dizisinden set fotoğrafı paylaşıldı. Set ile ilgili hiçbir detaya yer verilmese de Pedro PascalGabriel Luna ve Nico Parker aynı karede görüldü.

    Gabriel Luna'nın Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte The Last of Us dizisinin Calgary'de çekilmeye başlandığı ortaya çıktı. Chernobyl dizisiyle büyük başarı yakalayan Craig Mazin'in yaratıcısı olduğu The Last of Us dizisi HBO kanalında izleyici karşısına çıkacak. Bunun anlamının, aksiyonun tavan yapacağı ve hiçbir şeyden kaçınılmayacağı olduğunu söyleyebiliriz.

    Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    Bilindiği kadarıyla daha önce The Last of Us oyununun filmi çekilmeye çalışıldı. Ama bütçe konusunda yaşanan sıkıntılar filmin hayata geçirilmesine engel oldu. The Last of Us dizisinde Bella Ramsey'i Elle, Pedro Pascal'ı Joel, Nico Parker'ı Joel'ın kızı Sarah, Gabriel Luna'yı Tommy olarak izleyeceğiz. Kantemir Balagov dizinin pilot bölümünü yönetiyor. The Last of Us dizisinin ne zaman HBO'da izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top