Hesabım
    Don Cheadle, Emmy Adaylığını Sorguluyor

    Yıldız oyuncu Don Cheadle, neden Emmy'ye aday olduğunu anlamamış.

    Geçtiğimiz akşam saatlerinde 73. Emmy Ödülleri adayları açıklandı. Oyunculardan ve dizi ekiplerinden de tepkiler yağmaya başladı. İlginç bir tepki veren isimlerden biri Don Cheadle oldu. Yıldız oyuncu The Falcon and The Winter Soldier'da yer alması nedeniyle Emmy'ye aday gösterildi. Cheadle, neden adaylık aldığını sordu.

    Don Cheadle, geçtiğimiz akşam açıklanan Emmy adaylıklarında En İyi Konuk Oyuncu olarak adaylar arasında yer aldı. Disney+'ta gösterime sunulan The Falcon and The Winter Soldier, Cheadle'ı misafir etmişti. Ama oyuncu, adaylıkları anlamlandıramadığını ifade etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözler yer aldı: "İyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim. Nefret edenler için üzgünüm. Ben de anlamadım. Ama gidiyoruuz..."

    Don Cheadle'ın adaylık kategorisindeki rakipleri arasında The Crown'daki rolüyle Charles Dance, The Mandalorian'daki rolleriyle Timothy Olyphant ve Carl Weathers ile Lovecraft Country'deki rolüyle Courtney B. Vance yer alıyor. Ayrıca Emmy Ödülleri adayları arasında WandaVision'ın yıldızı Elizabeth OlsenPaul Bettany ve Kathryn Hahn'ın olması da heyecan yaratan konular arasında bulunuyor.

    73. Emmy Ödülleri, 20 Eylül Pazar akşamı bir törenle sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top