Hesabım
    The Mandalorian'da Luke Skywalker'ı Nasıl Gençleştirdikleri Açığa Çıkacak!

    Disney+, Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian ile sırları ortaya dökecek.

    The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu büyük olaylara vesile olmuştu. Bunun en büyük nedeni de Mark Hamill'in yıllar sonra Luke Skywalker olarak dizide yer almasıydı. Disney, Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian isimli özel bölümü yayınlayarak, nasıl Mark Hamill'in gençleştirildiği konusunu masaya yatıracak.

    Luke Skywalker'ın başkahramanlarından biri olduğu Star Wars dünyası, 1970'li yıllarda yaratılmıştı. Mark Hamill, karakteriyle birlikte yeni nesil Star Wars filmlerinden The Last Jedi'da görülmüş ve nostaljik duyguların canlanmasına neden olmuştu. Ama esas duygusal anlar, The Mandalorian sayesinde oluştu. Çünkü 2. sezon finali bölümünde Luke'un genç versiyonunun Grogu'yu almak üzere geldiğini gördük. Güçleri daha da artmıştı. The Mandalorian ekibinin hep birlikte alt edemediği her şeyi bir anda yok ederek jedi gücünü gözler önüne serdi. Hepimizin gözünde şimdiden efsane olan Pedro Pascal'ın The Mandalorian karakteriyle Luke Skywalker'ı aynı odada gördük. TV tarihinde belki de en akılda kalan sahnelerden birine tanıklık ettik. Ama akıllarda soru işaretleri kaldı.

    Mark Hamill'in dijital bir şekilde gençleştirilmesi her ne kadar çok gerçekçi olmasa da, rahatsız edici değildi. Bu nedenle neredeyse hiçbir hayrandan olumsuz bir tepki gelmedi. Şimdi ise Disney, bu gençleştirme tekniğini nasıl hayata geçirdiklerini bir The Mandalorian özel bölümüyle anlatmayı planlıyor. Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian özel bölümü, Disney+'ta yayınlanacak. Tarih olarak ise 25 Ağustos verildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top