Hesabım
    Disney+, Loki 2. Sezon Müjdesini Verdi!

    Loki dizisinin devamı gelecek!

    Tom Hiddleston'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisi Loki için sevindiren bir haber geldi. Loki 2. sezonun geleceği duyurusu Disney tarafından yapıldı. Loki dizisi bugün, 6. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Şimdi ise devamının geleceği haberiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

    Loki'nin sezon finali bölümü bugün Türkiye saatiyle sabah saatlerinde Disney+ üzerinden izleyicileriyle buluştu. Sezon finali beğeni açısından izleyicileri ikiye ayırdı. 6. bölümün post-credit sahnesinde ise bir müjde verildi. Bir dosya görüntülendi ve dosyanın üzerinde "Loki will return in season 2" ibaresi belirdi.

    Loki'nin ikinci sezonunun ne zaman çekileceği şimdilik bilinmiyor. Ama Marvel'ın elini mümkün olduğunca ve büyük prodüksiyonlar izin verdikçe çabuk tutmayı sevdiği biliniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yıldız oyuncu Tom Hiddleston'ın yanı sıra Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku ve Richard E. Grant yer alıyor. Sezon boyunca birkaç farklı Loki karşımıza çıkmıştı.  Deobia Oparei, Boastful Loki olarak; Richard E. Grant, Classic Loki olarak; Jack Veal, çocuk Loki olarak; Tom Hiddleston, Başkan Loki olarak görüldü. Bir de timsah Loki'yi görme imkanı yakaladık.

    God of Mischief olarak çizgi romanlarda tanınan Loki'yi bir sezon daha izleme şansımız olacak gibi görünüyor. Kate Herron  dizinin yönetmenliğini üstlenirken Michael Waldron dizinin yaratıcısı ve baş senaristi olarak karşımıza çıkıyor. Bugüne kadar Disney+'ta WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier dizileri izleyici karşısına çıktı. Ayrıca HawkeyeMoon KnightShe-HulkMs. Marvel gibi yapımları yakın zamanda izleyeceğiz. WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier dizilerinden oyuncular, 73. Emmy Ödülleri'ne aday gösterildi. Tören, Eylül ayı içerisinde yapılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top