Hesabım
    Gael Garcia Bernal, Diego Luna ile Andor Dizisinde Rol Almak İstiyor

    Gael Garcia Bernal ve Diego Luna, Y Tu Mama Tambien filminde birlikte rol almıştı.

    Yıldız oyuncu Gael Garcia Bernal, şimdilerde M. Night Shyamalan imzalı Old filminin tanıtımları için röportajlar veriyor. The Independent'a konuşan Bernal, esprili bir şekilde Star Wars'un yeni dizisi Andor'dan bahsetti. Andor dizisinin yıldızı Diego Luna ile Bernal, daha önce Y Tu Mama Tambien filminde rol almıştı. Oyuncu, Andor'da Luna ile tekrar bir araya gelebileceğini ifade etti:.

    Gael Garcia Bernal, Star Wars dizisi Andor ve Diego Luna hakkında şu sözleri sarf etti: "Eğer Cassian Andor'un kayıp kardeşini bulması gerekirse ya da bir düşmana ihtiyacı olursa beni arayabilirler. Bu havalı olurdu. Bir galaksi ötede! Bu konuya meraklıyım. Eğer böyle ilginç bir şey çıkagelirse değerlendiririm sanırım." Uzun zamandır yakın arkadaş olan Gael Garcia Bernal ve Diego Luna, Y Tu Mama Tambien'in yanı sıra Rudo y Cursi'de birlikte rol almıştı. Ayrıca ikilinin 2019 yılında kurdukları La Corriente del Golfo adında bir prodüksiyon şirketleri bulunuyor.

    Diego Luna'nın yıldızı özellikle Rogue One: A Star Wars Story'de parlarken, Gael Garcia Bernal daha önce hiç Star Wars evreninde görülmedi. Bernal, M. Night Shyamalan'ın merakla beklenen fantastik korku filmi Zamanda Tutsak'ta görülecek. Film, tatile giden ve aniden yaşlanmaya başlayan bir ailenin hikayesini anlatacak.

    Star Wars dünyasının merakla beklenen dizisi Andor ise 2022 yılı içerisinde Disney+'ta gösterimini yapacak. Böylece dizi, Star Wars evreninin bir diğer sevilen yapımı The Mandalorian'a eşlik etmiş olacak. Ayrıca Obi Wan Kenobi ve Ahsoka Tano dizileri için de meraklı bekleyiş sürüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top