Hesabım
    M. Night Shyamalan
    Görev Yönetmen , Yapımcı , Senarist Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Manoj Nelliyattu Shyamalan

    Sahne adı

    Manoj Night Shyamalan

    ,

    Manoj Nelliyattu Shyamalan

    Uyruk
    Amerikalı,
    Hint
    Doğum tarihi 6 Ağustos 1970
    Yaş
    53
    32
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi
    The Visit - Klip 3

    Filmografi

    Tuzak
    Tuzak
    9 Ağustos 2024
    Gözcüler
    Gözcüler
    7 Haziran 2024
    Kulübeye Tıklat
    Kulübeye Tıklat
    3 Şubat 2023
    Servant
    Servant
    13 Ocak 2023
    Zamanda Tutsak
    Zamanda Tutsak
    13 Ağustos 2021
    Glass
    Glass
    18 Ocak 2019
    Parçalanmış
    Parçalanmış
    17 Şubat 2017
    Tales From the Crypt (2017)
    Tales From the Crypt (2017)
    Vizyon tarihi belirsiz

    Röportajlar

    Interview 1 - English 4:27
    600 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    M. Night Shyamalan İmzalı "Tuzak" Filminin İlk Posteri Yayınlandı
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    7 Mayıs 2024 Salı
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi "Trap" İçin İlk Fragman Yayınlandı!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Josh Hartnett liderliğindeki yeni Shyamalan filmi "Trap" (Tuzak) 9 Ağustos'ta sinemalarda!
    19 Nisan 2024 Cuma
    Josh Hartnett, Shyamalan'ın Yeni Filmini Anlattı: "Tuhaf ve Çok Karanlık"
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    M. Night Shyamalan'ın yeni filmi "Trap" hakkındaki ayrıntılar gizli tutuluyor.
    27 Şubat 2024 Salı
    Yorumlar
    Back to Top