Hesabım
    Fear Street Yönetmeni Leigh Janiak, HBO Dizisi "The Staircase"i Yönetecek

    Leigh Janiak'ın yeni projesi The Staircase olacak.

    Netflix yapımı Korku Sokağı üçlemesiyle başarı yakalayan Leigh Janiak'ın yeni projesi resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Janiak, HBO yapımı The Staircase dizisinin iki bölümünü yönetecek. Yönetmenlikte Janiak'a dizinin showrunner'ı olan ve aynı zamanda The Devil All The Time filminden tanıdığımız Antonio Campos eşlik edecek.

    Leigh Janiak, Fear Street serisinde kurgu katilleri yönetmeyi başarmıştı. Şimdi ise HBO'nun belgeselden uyarlayarak hayata geçireceği The Staircase dizisinde gerçek katilleri ekranlara yansıtacak. The Staircase'in oyuncu kadrosunda başrolde Colin Firth olmak üzere Toni Collette, Dane DeHaan gibi yıldız isimler yer alacak. Colin Firth, dizide karısı öldürmekle suçlanan roman yazarı Michael Peterson'ı canlandıracak. Adamın karısına ise Toni Collette hayat verecek.

    The Staircase esasen Fransız yapımı bir belgeseldi. Belgesele konu olan Michael Peterson, 2003 yılında cinayet suçlamalarından tutuklanarak hapse atılmıştı. Peterson'ın eşi Kathleen, sarhoşken merdivenlerden aşağı yuvarlanır. Ama daha sonra yapılan araştırmalar ortaya çıkarır ki Kathleen, merdivenlerden düşmesinden önce birçok darbe almıştır.

    Leigh Janiak The Staircase hakkında şu sözleri sarf etti: "Yıllar önce belgeseli izlediğimden beri The Staircase beni ele geçirmiş durumda. Antonio ve Maggie'ye vizyonlarını hayata geçirmeleri ve bizlerin bu show aracılığıyla hikayenin farklı yanlarını görebilmemiz konusunda yardım edeceğim için daha heyecanlı olamazdım."

    The Staircase için HBO henüz bir yayın tarihi belirlemedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top