Hesabım
    Lana Condor, Hulu Yapımı "Take Out" Dizisinde Başrol Olacak

    Randall Park, Take Out'u kaleme alıyor.

    To All The Boys I Loved Before serisinin yıldız oyuncusu Lana Condor'un yeni projesi Take Out olacak. Condor, Take Out dizisinde suçlarla mücadele eden bir şefe hayat verecek. Dizi, bir Hulu projesi olarak hayata geçirilecek. Senaryosuna ise Randall Park imzasını atacak.

    Always Be My Maybe ve WandaVision gibi yapımlarla başarı yakalayan Randall Park, geçtiğimiz aylarda ilk yönetmenlik denemesi için harekete geçmişti. Şimdi ise senaryosunu kaleme aldığı bir dizi Hulu tarafından çekilmeye hazırlanılıyor. Park, aynı zamanda Always Be My Maybe'nin senaryosunu Michael Golamco ile birlikte yazmıştı. Golamco da Take Out'a ortak yazar olarak imzasını atacak. Lana Condor, dizinin başrolü olmasının yanı sıra Park, Golamco ve Hieu Ho ile birlikte yürütücü yapımcı görevini üstlenecek.

    Take Out'un konusu ise şöyle olacak: Iris, New York'taki bir restorantta bulduğu yeni işine alışmaya çalışıyordur. Ama onun esas görevi, gizli yeraltı mafya kartelini ortaya çıkarmak ve yok etmektir. Take Out'un birkaç türü bir araya getireceği söyleniyor. Hem günümüz çağının ilişkileri, hem aksiyon hem de komedi temaları işlenecek. 

    Lana Condor, To All The Boys I Loved Before serisinin bitmesinin ardından HBO Max için çekilecek olan Moonshot'a imzasını atmıştı. Ayrıca Netflix ile Boo, Bitch mini dizisi için anlaşmıştı. Şimdi ise Hulu ile iş birliğine gidecek gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top