Hesabım
    Michelle Monaghan, Netflix İçin İkizleri Oynayacak

    Monaghan, meydan okuyan bir rolle geliyor!

    Tek yumurta ikizlerini oynamak, herhangi bir oyuncunun kariyerinde hem öne çıkacağı bir rol, hem de meydan okumadır ve Michelle Monaghan, Netflix'in psikolojik gerilimi Echoes için ikizler kulübüne katılıyor. 13 Reasons Why'dan Brian Yorkey ve Runaways'ten Quinton Peeples baş yapımcılar ve ortak showrunnerlar olarak görev yapıyor. Yedi bölümden oluşacak dizi, Netflix'le Yorkey arasındaki yaratıcı ortaklık kapsamındaki ilk dizi.

    Konu özeti fazlasıyla tanıdık ama yine de ilginç olabilir: Hikaye, Monaghan'ın oynayacağı, ikizler Leni ve Gina'yı takip ediyor. İkizler, çocukluklarından beri, iki farklı evi, kocaları ve çocukları paylaşarak gizlice hayatlarını değiştiriyorlar. Daha sonra ikizlerden biri kaybolur ve ikilinin hayatını alt üst eder. Her kız kardeş benzersiz ve farklı bir kişiliğe sahip olduğundan, bu Monaghan için güçlü ve çok yönlü bir rol gibi görünüyor. Leni, çocukluk aşkıyla evlenen ve kızını at çiftliğinde huzur içinde büyütmekten memnun olan ev insanıdır. Tersine, Gina, Los Angeles'a kaçan ve şöhretin yardımıyla karanlık ve tehlikeli tarafına bağlanan asi biridir.

    Mark Ruffalo kısa süre önce Derek Cianfrance'ın HBO mini dizisi I Know This Much Is True ile Emmy'den ödülle döndü ve ikilzleri canlandırmıştı. David Fincher'ın The Social Network'ünde Winklevoss ikizlerini oynamak, Armie Hammer'ı şöhrete taşıyan şeydi. Monaghan, en son Casey Affleck ile Every Breath You Take adlı gerilim filminde ve yeniden çevrim The Craft: Legacy'de görülebilir. Ayrıca, Black Site adlı bir aksiyon filminin yanı sıra 1970'lerin plak yapımcısı Neil Bogart'ın bir biyografisi olan Spinning Gold da dahil olmak üzere, çalışmalarında bir sürü ilginç projesi var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top