Hesabım
    Bob Odenkirk, "Better Call Saul" Setinde Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı!

    Bob Odenkirk'ün hastane haberi, hayranlarını endişelendirdi.

    Breaking Bad'in ardından Better Call Saul dizisiyle ortalığı kasıp kavuran başarılı oyuncu Bob Odenkirk'ün hastaneye kaldırıldığı resmi olarak açıklandı. Odenkirk, Better Call Saul'un 6. sezon çekimleri için sette bulunuyordu. Aniden yığılması üzerine acil olarak hastaneye götürüldüğü TMZ tarafından bildirildi.

    Better Call Saul, 6. sezonuyla birlikte final yapacak. Bob Odenkirk, dizi sayesinde şimdiye kadar onlarca kez Emmy gibi prestijli ödüllere aday gösterildi. Bir süredir Better Call Saul'un çekimleri coronavirüs nedeniyle erteleniyordu ve sonunda güvenlik önlemleri alınarak sete dönülmüştü. Ancak Odenkirk ve ekibin çekimleri sürdürdüğü New Mexico setinde Odenkirk'ün aniden fenalaştığı bildirildi. Acil olan ambulans geldi ve oyuncu hastaneye götürüldü. Söylenenlere göre bu durum, Better Call Saul'un çekimlerinin bir süre daha gecikmesine neden olacak.

    Better Call Saul, Breaking Bad spin-off dizisi olarak hayata geçirildi. Geçtiğimiz yıl içerisinde Bob Odenkirk'ün Nobody filmi gösterimini yapmış ve başarı yakalamıştı. Oyuncunun başrolünde yer aldığı aksiyon filmi için 2 yıllık dövüş eğitim sürecinden geçildiği biliniyor. Odenkirk bu sayede boks, judo, karate ve jujitsu öğrenmişti. Better Call Saul'un çekimlerine yeniden geçildiğinde, dizi için 13 bölüm tamamlanacak. Böylece final yapılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top