Hesabım
    Nate Odenkirk, Bob Odenkirk'ün İyi Olacağını Söylüyor

    Bob Odenkirk'ün iyileşmesi bekleniyor.

    Better Call Saul'un yıldız oyuncusu Bob Odenkirk, geçtiğimiz gün içerisinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Nedeni açıklanmamış ve zaman geçtikçe durumun ciddiliği ortaya çıkmıştı. Bryan Cranston ve Aaron Paul gibi oyuncu arkadaşlarından destek mesajları alan Bob Odenkirk'ün oğlu Nate Odenkirk, sosyal medya üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında "İyi olacak." sözlerini paylaştı.

    Bob Odenkirk'ün sette hastalanma nedeninin kalbi ile ilgili bir rahatsızlık olduğu söylendi: "O ve ailesi, oyuncu kadrosu, dizi ekibi, hep yanında olan yapımcıların yanı sıra ona bakan doktor ve hemşirelere minnetlerini sunuyorlar. Ayrıca Odenkirk ailesi herkesten gelen iyi dilekler için teşekkür ediyor ve Bob'ın iyileşmeye çalıştığı bu zamanlarda mahremiyet talep ediyorlar."

    Bob Odenkirk, Better Call Saul'un 6. ve final sezonunun çekimleri yapılırken sette yığılmıştı. 58 yaşındaki oyuncu acil olarak ambulans çağrılarak New Mexico'da hastaneye kaldırıldı. Prodüksiyon da bu olayla birlikte durduruldu. Bob Odenkirk'ün iyileşme sürecinin beklenecek olmasıyla birlikte çekimler daha fazla gecikecek. Yıldız oyuncuyu son olarak büyük bir eğitim almasını gerektiren Nobody'de ve Netflix'in  I Think You Should Leave with Tim Robinson yapımında izleme şansı yakaladık.

    Oyuncunun hastalığı ortaya çıkana kadar bu kadar büyük bir hayran kitlesinin olduğu bilinmiyordu. Sevenleri sosyal medya üzerinden üzüntülerini ifade etmekten geri kalmıyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top