Hesabım
    Marvel Dizisi Hawkeye'ın İlk Görseli Yayında!

    Jeremy Renner başrollü Hawkeye'dan ilk görsel paylaşıldı.

    Avengers ekibinin Legolas'ı olma özelliğine sahip Hawkeye'ın solo dizisi çekildi. Diziden ilk görsel ise hayranların karşısına çıkarıldı. Marvel ve Disney ortak yapımı dizinin ilk görselinde, Hawkeye'ın çırağı olarak dizideki yerini alacak olan Kate Bishop ve Clint Barton'ı bir arada görüyoruz.

    Hawkeye'ın yayınlanan görselinde Kate Bishop'ı çizgi romanlardaki akıllara kazınan ikonik simgesi ve rengi mor ile bütünleşmiş olarak görüyoruz. Ayrıca eline şimdiden yay almış gibi görünüyor. Karakter, Hawkeye sayesinde Marvel Sinematik Evreni'ne resmi olarak girişini yapacak. Karakteri canlandıran Hailee Steinfeld'in başka Marvel yapımları için anlaşma yapıp yapmadığı henüz bilinmiyor.

    Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in yanı sıra Vera Farmiga, Fra Fee, Alaqua Cox ve Black Widow ile Marvel'a katılan Florence Pugh yer alıyor. Disney+, şimdiye kadar WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier ve Loki dizilerini yayınladı. Hawkeye, Moon Knight, She-HulkMs Marvel ve What If...? dizilerinin ilerleyen dönemlerde platformdaki yerini alması bekleniyor.

    Hawkeye, 24 Kasım 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top