Hesabım
    Neil Gaiman, Netflix'in The Sandman Çekimlerini Tamamladığını Söylüyor

    The Sandman cephesinde gelişmeler var.

    Neil Gaiman ve Allan Heinberg'ün yaratıcısı olduğu The Sandman uyarlama dizisinin çekimlerinin tamamlandığı resmi olarak açıklandı. Netflix'te yayınlanacak olan dizi Gaiman'ın yazarı olduğu ve 1989 ile 1996 yılları arasında yayınlanan DC çizgi romanlarından uyarlandı.

    Neil Gaiman, The Sandman çekimlerinin bittiğini Tumblr hesabından açıkladı. Bir hayranı şu soruyu Gaiman'a yönlendirdi: "Rahatsız ettiğim için üzgünüm ama, Netflix dizisi Sandman hakkında güncelleme yapabilir misin?" Gaiman ise şu sözlerle karşılık verdi: "1. sezonun çekimlerini bitirdik ve şimdi hepimiz VFX tasarımlarının tamamlanması için sabırlı olmalıyız. Müzikler bestelendi ve kaydedildi. Yayın tarihini ya da fragmanın ne zaman çıkacağını bilmiyorum. Gerçekten Sandman gibi hissettiriyor. Televizyon izleyen insanlar için bunun anlamını bilmiyorum, ama umarım severler. Ama eğer ki Sandman'i seviyorsan ve onu ekranlarda görmek istiyorsan, bu diziyi seveceksin."

    The Sandman'in hikayesi 1916 yılında başlıyor. Hikayeler kralı olarak ve Endless'ın 7 güçlü kişisinden biri olarak tanınan Dream, okült bir ritüel sırasında yakalanır. 105 yıl sonra kaçar ve yeniden krallığını kurma kararı alır. Tom Sturridge'i Dream olarak izleyeceğiz. Gwendoline Christie, Lucifer olarak karşımıza çıkacak. Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, David Thewlis, Stephen Fry, Patton Oswalt, Sanjeev BhaskarJenna Coleman ve Kirby Howell-Baptiste, The Sandman'in diğer oyuncuları arasında yer alacak.

    The Sandman esasen 1991 yılından beri çekilmeye çalışılıyor. 2013'te Joseph Gordon-Levitt başrollü bir uyarlama konuşuluyordu. Ancak 2016 yılında ekip dağıldı. Warner Bros tüm bunların ardından David S. Goyer'in yürütücü yapımcılığında Netflix ile iş birliği yapma kararı aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top