Hesabım
    Chloe Bennett, "Powerpuff Girls" Kadrosundan Ayrıldı

    Powerpuff Girls, CW tarafından live-action diziye dönüştürülecek.

    The CW'nun uyarlama olarak hayata geçireceği live-action Powerpuff ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklamalara göre dizide Blossom'a hayat verecek olan Chloe Bennett, projeden ayrılma kararı verdi. Dizinin ilk duyurusu 2020 yılında yapılmıştı.

    Powerpuff Girls ilk kez 1998 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Blossom, Bubbles ve Buttercup, Profesör Drake Utonium'un yaptığı çeşitli deneyler sonucunda laboratuvarda yapılmışlardı. Süper güçlere sahip olan üç kahramanımız, tamamen farklı kişiliklere sahip oldukları için her maceralarında birbirlerini tamamlayarak Townsville'i kurtarıyorlardı. Tamamen kurgu bir kasaba olan Townsville'in en büyük kötüsü ve kahramanlarımızın en büyük düşmanı Mojo Jojo'ydu.

    Chloe Bennett, Powerpuff adını alan live-action dizide Blossom'ı canlandırıyordu. Her ne kadar resmi olmasa da Blossom'ın Powerpuff Girls'ün lideri olduğu biliniyor. İmza rengi pembe, saçları ise kızıl renkteydi. Mükemmel bir kişiliğe sahip olan Blossom'ı canlandıran Bennett, çekilen pilot bölümün ardından diziden ayrıldı. Powerpuff için bir pilot bölümün çekilmesi ve gösterilmesi üzerine bölümün üzerinde çalışılmasına ve yeniden çekilmesine karar verildi. Ancak Chloe Bennett'in Powerpuff'tan ayrılma nedeninin program yoğunluğu olduğu söylendi. Warner Bros, şimdilerde yeni bir Blossom arayışında bulunuyor. Dove Cameron'ı Bubbles, Yana Perrault'u ise dizide Buttercup olarak izleyeceğiz. Donald Faison, Profesör; Nicholas Podany ise Mojo Jojo olarak karşımıza çıkacak.

    Powerpuff dizidi gençlik dizileriyle ünlü CW kanalında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top