Hesabım
    Netflix Dizisi Into The Night'tan Yepyeni Teaser!

    Into The Night 2. sezonu yolda!

    Netflix, ülkemizde büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Into The Night dizisinin 2. sezonundan yeni bir teaser paylaştı. Yeni sezon ile ilgili bir görüntü henüz elimizde bulunmuyor. İlgi gören ilk sezondan sesler ve yüzler görüyoruz. Into The Night, 2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ'u da konuk edecek.

    İlk sezon oyuncu kadrosunda Mehmet Kurtuluş'u izlediğimiz Into The Night'ın 2. sezonu izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yeni sezon, Netflix streaming platformunda 8 Eylül tarihinde yayında olacak. Bu sezon gerilimin daha da fazla artacağı söyleniyor.

    Dizinin konusu ise şöyle: Into The Night, güneşin insanlar için tehlike oluşturmasının ardından karanlıkta kalmak için batıya gitmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Yaşanan kozmik bir olay, dünya için büyük bir tehlike oluşturur. Güneş, yoluna çıkar herkesi öldürmeye başlar. Bunun üzerine bir adam, gün doğmadan önce karanlığın hüküm sürdüğü bölgelere gitmeye karar verir. Brüksel’den kalkan bir gece uçağını kaçıran adam, güvenli olan karanlıkta devamlı kalmak için pilotları batıya uçmak için yönlendirir.

    Yapımcılığında The Witcher ile tanınan Tomek Bagiński'nin George'a eşlik ettiği Into The Night'ın yeni sezonu Nabil Ben Yadir ve Camille Delamarre tarafından çekildi. Into The Night'ın yeni sezonuna Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Anton KouzeminCoen BrilJoe ManjónÉmilie CaenBorys SzycDennis MojenJavier Godino, Marie-Josée Croze yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top