Hesabım
    Loki, "Thor: The Dark World"ün İlk Versiyonunda Gerçekten Ölüyordu

    Yönetmen Alan Taylor, Loki hakkında konuştu.

    Şimdilerde gündemdeki yerini koruyan ve Tom Hiddleston'ın canlandırdığı Loki'nin esasen Thor: The Dark World filminde gerçekten öleceği açıklandı. Thor dünyasının sevilmeyen iki filmi arasında yer alan Thor: The Dark World, Loki'yi ölüyormuş gibi gösteriyor ve geri getiriyordu. Yönetmen Alan Taylor, yönetmen kurgusunda Loki'nin gerçekten öldüğünü belirtti.

    Marvel Sinematik Evreni'nde uzun soluklu bir yaşamı olan Loki'nin aslında Thor: The Dark World'de öldüğü ortaya çıktı. Yönetmen Alan Taylor'ın hayata geçirdiği film, Marvel'ın sonradan şekillendirdiği versiyondan oldukça farklıydı. Bu durumda Loki hiçbir zaman Thanos ile, Sakaar ile karşılaşmayacaktı. Aynı zamanda Game of Thrones ve Mad Men gibi dizilerin bölümlerini yöneten Alan Taylor, orijinal kurgu hakkında şu sözleri sarf etti:

    "Daha çocuksu bir merakla başladığım versiyonda her şeyi başlatan çocukların görüntüsü vardı. Daha büyülü bir kalitedeydi. Dünya'da, büyülü gerçekçilerin bir araya gelmesi nedeniyle garip şeyler oluyordu. Kurgu odasında ve çekimlerde tepetaklak olan büyük senaryo farklılıkları vardı. Loki gibi ölmesi gereken kişiler ölmedi. Ayrılanlar tekrar bir araya geldi. Sanırım kendi versiyonu seviyordum."

    Loki'nin The Dark World'de ölmemiş olması, Disney+'ta büyük olay yaratan Loki dizisinin yaratılmasına vesile oldu. Loki'nin başarılı olması nedeniyle Marvel, 2. sezon müjdesi vermişti. Bu sırada da Thor dünyası kaldığı yerden devam ediyor. Taika Waititi'ye emanet edilen Chris Hemsworth, Natalie PortmanTessa Thompson ve Christian Bale başrollü Thor: Love and Thunder filminin çekimleri tamamlandı ve vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top