Hesabım
    Star Wars Dünyasının Yeni Dizisi "Star Wars: Visions"tan Fragman!

    LucasFilm, yeni bir diziyi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

    Japonya ve Amerika ortak yapımı olan Star Wars: Visions'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Star Wars dünyasının dönüştürülmüş hali olan Star Wars: Visions'ın, uzayda geçen birçok hikayenin Japon geleneklerine bağlı olan anime türünde karşımıza çıkacağı biliniyor.

    Disney, Star Wars dünyası ile ilgili her geçen gün yeni bir yapımı karşımıza çıkarıyor. Yüksek bütçelerle hazırlanan diziler arasında The Mandalorian, The Bad Batch, Obi Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Andor gibi yapımlar bulunuyor. Şimdi ise bir Star Wars animesi Star Wars: Visions geliyor. Lucasfilm'in yürütücü yapımcısı ve başkan yardımcısı James Waugh, Star Wars: Visions hakkında şu sözleri sarf ediyor:

    "Lucasfilm, imzalarını atmaları ve Star Wars galaksisine bu ilham verici diziyle eşsiz vizyonlarını getirmeleri için Japonya'nın en yetenekli 7 anime stüdyosuyla birlikte çalışıyor. Bu hikaye, Japon animelerinin cesur hikaye anlatım yelpazesini gözler önüne seriyor. Her hikaye yenilikçi olup Star Wars'un neye dönüşebileceğine dair anlayışımızı genişletiyor. Ayrıca pek çok vizyon sahibi hikaye anlatıcısına ilham olan bu galaksiyi kutluyor."

    Star Wars: Visions'da Temuera Morrison'ı bir kez daha Boba Fett'i seslendirirken izleyeceğiz. Brian Tee, Ronin'i; Lucy Liu, çete liderini; Jaden Waldman, köy şerifini; Joseph Gordon-Levitt, Jay'i; Bobby Moynihan, Geezer'ı; Neil Patrick Harris, Karre'yi; David Harbour, Tajin'i; Jordan Fisher, Dan'i; Henry Golding, Tsubaki'yi seslendirecek.

    Dizi, 22 Eylül 2021'de Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top