Hesabım
    "How I Met Your Father" Oyuncuları Bir Arada!

    Hilary Duff başrollü How I Met Your Father kadrosundan resmi bir görsel paylaşıldı.

    How I Met Your Mother ile aynı format üzerinden ilerleyecek olan How I Met Your Father dizisinin oyuncu kadrosu ilk kez bir arada görüldü. Dizinin yıldız oyuncusu Hilary Duff, oyuncularla birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı.

    How I Met Your Father'ın paylaşılan görselinde Hilary Duff'ın yanı sıra Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma, Chris LowellFrancia Raisa yer alıyor. Dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth BergerThis Is Us ve Love, Victor gibi iki başarılı dizinin senaristi olarak görev almıştı. Bu nedenle dizi konusunda beklentiler yüksek tutulabilir gibi görünüyor.

    How I Met Your Father'ın çekimleri böylelikle başlamış oldu. Hilary Duff, dizide Sophie'ye hayat verecek. Raisa ise Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı canlandıracak. Valentina sürekli olarak karşısındakini iğneleyen yetenekli bir stilisttir. Valentina, Londra Moda Haftası'na gittiği sırada yakışıklı bir İngiliz olan Charlie'yi de beraberinde getirir. Tom Ainsley, dizinin Charlie'si olarak karşımıza çıkacak. Charlie, bir modeldir ve Valentina'ya sırılsıklam aşık olup peşinden New York'a gelir. Ancak Charlie bugüne kadar muhafazakar bürokrat İngiliz insanlarının arasında adeta bir fanusta yaşamıştır.

    Chris Lowell'ın karakteri Jesse, esasen yetenekli bir müzisyen olan, ancak Uber şöförlüğü yapmak zorunda kalan biridir. Jesse'nin üvey kardeşi Ellen'e Tien Tran hayat verecek. Ellen, çiftçilikle uğraşan küçük bir kasabadan New York'a henüz taşınmıştır. Karısından ayrılmış ve hiç alışamadığı Brooklyn'de mücadele veriyordur. Suraj Sharma'nın karakteri Sid, Jesse'nin ev arkadaşı ve en yakın arkadaşıdır. Bir barı vardır ve Jesse'nin negatifliğine tamamen karşıdır.

    Orijinal dizi olan How I Met Your Mother'ın yönetmeni Pam Fryman, yeni dizide de yönetmenlik görevini üstlenecek. Carter Bays ve Craig Thomas ise yürütücü yapımcı olarak görev alacak. How I Met Your Father'ın ne zaman izleyici karşısına geçeceği henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top