Hesabım
    Tim Robbins, Apple'ın ‘Wool’ Uyarlamasında Yer Alacak

    Robbins, yeni TV projesini buldu!

    Morgan Lieberman/Getty Images

    Tim Robbins, Hugh Howey'nin "Wool" adlı eserinin dizi uyarlamasında rol almak için Apple'la anlaşma imzaladı. Robbins, daha önce adı duyurulan oyuncu Rebecca Ferguson'la birlikte oynayacak. “Wool”, yüzlerce kat derinliğinde, yeraltında dev bir siloda bir topluluğun var olduğu, mahvolmuş ve zehirli bir gelecekte geçen bir hikayeye sahip.

    Orada, erkekler ve kadınlar kendilerini korumak için olduğuna inandıkları düzenlemelerle dolu bir toplumda yaşıyorlar. Robbins, Silo'nun BT başkanı Bernard'ı oynayacak. “Wool”, Robbins'in son birkaç yılda oynadığı televizyon projelerinin yenisi anlamına geliyor ve TV kariyerini daha da genişletiyor. Son olarak Stephen King uyarlaması Hulu dizisi “Castle Rock”ın ikinci sezonunda yer aldı. Ayrıca yakın zamanda HBO'nun “Here and Now” ve “The Brink” dizilerinde rol aldı.

    Robbins en çok uzun metrajlı film çalışmalarıyla tanınıyor ve 2004 yılında “Mystic River” filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu Akademi Ödülü'nü kazandı. Daha önce “Dead Man Walking” filmiyle en iyi yönetmene aday gösterilmişti. Robbins ayrıca “The Shawshank Redemption”, “Player”, “Jacob's Ladder”, “Bull Durham” ve “The Hudsucker Proxy” gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca “Bob Roberts” ve “Cradle Will Rock” gibi filmleri de yönetti.

    Graham Yost, dizinin uyarlamasını yazacak ve Ferguson, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığı üstlenecek. Morten Tyldum diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılık yapacak. Howey, Remi Aubuchon, Nina Jack ve Ingrid Escajeda baş yapımcılar olacaklar. Seri, AMC Studios'tan geliyor. “Wool”, aslen çevrimiçi yayınlanan bağımsız bir kısa öyküydü. Kendi yayınladığı ilk hikaye çevrimiçi bir sansasyon haline geldikten sonra, Howey daha sonra “Silo” serisi haline gelen “Wool”, “Shift” ve “Dust” olan kitap serisiyle yolculuğuna devam eden bir dizi hikaye yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top