Hesabım
    Kerem Bürsin ve Burcu Biricik'in Instagram Hesapları Kapatıldı!

    Yıldız oyuncular Kerem Bürsin ve Burcu Biricik'in hesaplarının kapatılması olay yarattı.

    Sen Çal Kapımı dizisiyle yurt dışında büyük bir ün sahibi olan Kerem Bürsin ve Camdaki Kız dizisiyle olay yaratan başarılı oyuncu Burcu Biricik'in Instagram hesaplarının bilinmeyen bir nedenle kapatıldığı ortaya çıktı. Bu duruma Twitter üzerinden oyuncuların hayranları tepki göstermeye başladı. Özellikle de Kerem Bürsin'in hesabının kapatılması, İspanya'nın gündemine oturdu.

    Geçtiğimiz gün içerisinde yıldız oyuncu Kerem Bürsin'in Instagram hesabının kapatıldığı öğrenildi. Bunun üzerine de İspanya'daki Bürsin hayranları harekete geçti. #KeremIGBack hashtag'iyle 15 binin üzerinde tweet atılarak oyuncuya destek verildi. Kerem Bürsin'e Instagram'ının kapatılma nedeni sorulduğunda ise bilmediği yanıtını paylaştı. 

    Camdaki Kız, Fatma, Kuzgun, ÇiçeroHayat Şarkısı gibi birbirinden çok ses getiren yapımlarla oyunculuğunu kanıtlayan Burcu Biricik ise henüz Instagram hesabının kapatılmasıyla ilgili yorum yapmadı. Oyuncu, geçtiğimiz dönemlerde siyasi nedenlerle hedef gösterilmişti. Oyuncunun Camdaki Kız dizisi izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top