Hesabım
    Kantemir Balagov, "The Last of Us" Pilot Bölümünün Çekimlerini Bitirdi!

    The Last of Us'ın ilk bölüm çekimleri tamamlandı.

    Yıldız oyuncu kadrolu oyun uyarlaması dizi The Last of Us ile ilgili yeni gelişmelerin bulunduğu resmi olarak açıklandı. Büyük bir merakla beklenen The Last of Us dizisinin yönetmeni Kantemir Balagov, pilot bölüm çekimlerinin tamamlandığını resmi olarak açıkladı.

    Kantemir Balagov, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşıma göre Temmuz ayı içerisinde prodüksiyonuna başlanan The Last of Us dizisinin pilot bölüm çekimi bitirildi. Hedeflenenlere göre dizinin çekimleri 2022'nin Haziran ayı içerisinde tamamlanacak. Kantemir Balagov "Benim işim burada bitti. Bu fırsat için çok minnettarım. İnişleriyle çıkışlarıyla harika bir deneyimdi. Ekipteki herkese ve özellikle de bu kişilere sevgiler..." sözleriyle paylaşımı gerçekleştirdi.

    Oyun stüdyosu Naughty Dog'un popüler oyunu The Last of Us oyun dünyasının yanı sıra televizyon dünyasını kasıp kavuracak gibi görünüyor. The Last of Us'ın pilot bölüm çekimleri Kanada'nın Calgary şehrinde yapıldı. Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    The Last of Us'ın başrolünde Joel rolüyle The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal ve Ellie rolüyle Game of Thrones'taki performansıyla akıllara kazınan Bella Ramsey yer alacak. Gabriel Luna Joel'in genç kardeşi Tommy'ye, Nico Parker ise Joel'in kızı Sarah'ya, Merle Dandridge Fireflies'ın lideri Marlene'e hayat verecek. Anna Torv'u ise Tess olarak izleyeceğiz. Kantemir Balagov dizinin pilot bölümünü yönetti. Chernobyl dizisiyle büyük başarı yakalayan Craig Mazin ve Carolyn Strauss, The Last of Us'a imzasını atıyor.

    The Last of Us'ın 2022'nin son aylarında HBO üzerinden izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top